Рецепт Помаранчеве печиво фото

Помаранчеве печиво
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Апельсин
Дієтичне харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Це печиво робиться з харчовим барвником і апельсинами. Саме тому воно не тільки оранжевого кольору, але і дивно пахне. Розповім, як приготувати помаранчеве печиво.

У мене був ще білий шоколад, тому вирішив додати його. Якщо у вас є чорний шоколад або молочний, можете використовувати його або зовсім обійтися без шоколаду. Печиво хрустке і розсипчасте, можете зберігати його кілька днів в пластиковому контейнері.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор білий - 0, 5 склянки
  • Цукор коричневий - 0, 5 склянки
  • Яйця - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Апельсиновий екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цедра апельсина - 1 штука
  • Борошно - 1 3/4 склянки
  • Червоний барвник - 3 краплі
  • Жовтий фарбник - 3 краплі
  • Шоколадні чіпси - 1 Склянка
помаранчеве печиво - фото крок 1
1. Просійте борошно, додайте до неї сіль і соду.
помаранчеве печиво - фото крок 2
2. М'яке вершкове масло з'єднайте з двома видами цукру.
помаранчеве печиво - фото крок 3
3. Збийте разом масляну масу, додайте до неї ваніль, апельсиновий екстракт, барвник і цедру одного апельсина.
помаранчеве печиво - фото крок 4
4. З'єднайте масляну суміш і сухі інгредієнти, перемішайте.
помаранчеве печиво - фото крок 5
5. Додайте білі шоколадні чіпси і ще раз перемішайте.
помаранчеве печиво - фото крок 6
6. На деко викладіть по 1, 5 столові ложки тесту на одне печиво, розповсюдьте на невеликій відстані один від одного.
помаранчеве печиво - фото крок 7
7. Кожне печиво придавите денцем склянки.
помаранчеве печиво - фото крок 8
8. Запікайте близько 10 хвилин при 180 градусах. Перекладіть його на серветку або грати і залиште до охолодження.

Схожі рецепти