Рецепт Полуниця з вершками фото

Полуниця з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Полуниця
Дієтичне харчування
Романтична вечеря
Десерти
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Вишуканий і дуже романтичний десерт - полуниця з вершками. Готується він дуже швидко і просто з використанням готових або домашніх вершків. Захоплення і легке настрій гарантовані

Опис приготування:

Свіжа полуниця, вершки і охолоджене шампанське - відмінне поєднання. Укупі з коханою людиною навпроти! класичний десерт, який дивує своєю простотою знову і знову і приносить безмірну кількість радості. Рецепт приготування - наступного.

1. Прохолодний крем. Бажано робити це протягом доби, поклавши вершки на нижню полицю холодильника.

2. Сливки збийте міксером в густу піну, поступово вводячи цукрову пудру і ванілін. Обсяг вершків повинен збільшитися в два рази. До речі, збиваючи, миску з вершками можна розмістити в іншу миску, наповнену льодом.

3. Полуницю промийте під краном, поклавши в друшляк. Просушіть на рушник. Вона повинна зовсім висохнути. Більші ягоди поріжте. Покладіть в креманки. Зверху викладіть вершки.

Інший варіант подачі - вершки в центрі тарілки, а цілі полунички - навколо. Полуничку беремо за ніжку, відправляємо в вершки і їмо.

Приємного!

  • Полуниця свіжа - 600 грам
  • Вершки (30-35%) - 400 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
Свіжа полуниця, вершки і охолоджене шампанське - відмінне поєднання. Укупі з коханою людиною навпроти! класичний десерт, який дивує своєю простотою знову і знову і приносить безмірну кількість радості. Рецепт приготування - наступного.

1. Прохолодний крем. Бажано робити це протягом доби, поклавши вершки на нижню полицю холодильника.

2. Сливки збийте міксером в густу піну, поступово вводячи цукрову пудру і ванілін. Обсяг вершків повинен збільшитися в два рази. До речі, збиваючи, миску з вершками можна розмістити в іншу миску, наповнену льодом.

3. Полуницю промийте під краном, поклавши в друшляк. Просушіть на рушник. Вона повинна зовсім висохнути. Більші ягоди поріжте. Покладіть в креманки. Зверху викладіть вершки.

Інший варіант подачі - вершки в центрі тарілки, а цілі полунички - навколо. Полуничку беремо за ніжку, відправляємо в вершки і їмо.

Приємного!

Схожі рецепти