Рецепт Фарширована полуниця фото

Фарширована полуниця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Полуниця
ПП рецепти
На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Якщо у вас є бажання приготувати смачний фруктовий десерт, поєднує в собі простоту приготування і вишуканий смак, то фарширована полуниця - це саме те, що вам потрібно.

Опис приготування:

Цей рецепт відрізняється своєю оригінальністю і доступністю, головне - вибрати стиглі, красиві, великі ягоди і запастися хорошим настроєм. Десерт готується не поспішаючи, але навіть при цьому часу буде витрачено не більше 10-20 хвилин. Воно готується безпосередньо перед подачею, але можна ненадовго відправити його в холодильник. Велику роль тут відіграє якість рікотти або сирного сиру. Доречно використовувати будь-який з цих продуктів, на вибір. Прекрасним доповненням до десерту є мигдаль.

  • Полуниця свіжа - 10 штук (велика)
  • Сир сирний або рикотта - 100 грам
  • Пудра цукрова - 2 Ст. Ложки
  • Мигдаль мелений - 1-2 Ст. Ложок (у мене волоський горіх)
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Листя м'яти - 3-5 штук
фарширована полуниця - фото крок 1
1. Свіжу полуницю ретельно підберіть за розміром. Помийте, позбавте від плодоніжки. Покладіть на тарілку обсихати.
фарширована полуниця - фото крок 2
2. Слід підготувати ягоди для стійкості на блюді. Для цього акуратно зріжте від нижньої частини полуниці невеликий шматочок. Потім вийміть м'якоть ягоди від верхньої частини до її середини. Використовуйте для цього маленьку ложку.
фарширована полуниця - фото крок 3
3. Додайте в сир ванілін і цукрову пудру. Все ретельно перемішайте.
фарширована полуниця - фото крок 4
4. В добре розтерту суміш ваніліну, цукрової пудри і сиру покладіть сметану. Знову добре перемішайте, поки маса не стане однорідною.
фарширована полуниця - фото крок 5
5. Підготовлені ягоди фаршируйте отриманою масою. Зверху присипте меленим мигдалем. Прикрасьте листочками м'яти. Тепер ви знаєте, як приготувати фаршировану полуницю - одне з найулюбленіших європейських ласощів.

Схожі рецепти