Полунично-томатний джем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі експерименти на кухні, ви любите пробувати щось новеньке зі звичних і доступних продуктів, тоді обов'язково варто звернути увагу на цей простий і цікавий рецепт.
Пропоную вам дізнатися, як приготувати полунично-томатний джем. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить невелика порція, але при необхідності такої джем можна сміливо зберігати в холодильнику до 5 днів. Насичений аромат і цікавий смак, - ви точно зможете здивувати близьких і гостей:)
- Полуниця - 250 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Цукор - 70 грам
- Стручок ванілі - 1/2 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте і висушіть полуницю і помідори. Наріжте половинками.
2. Подрібніть до однорідності. Додайте цукор, сік лимона, ваніль.
3. Поставте на вогонь. Після закипання млоїте на самому повільному вогні хвилин 10-15, помішуючи (час залежить від кількості рідини, соковитості помідорів і ягід).
4. Готовий полунично-томатний джем остудіть і можна пробувати. Смачного!