Рецепт Полунично-томатний джем фото

Полунично-томатний джем
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Ягоди , Помідор , Полуниця
На обід , На полуденок , На швидку руку , Літні , Фуршет
Джеми , Заготовки
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам до душі експерименти на кухні, ви любите пробувати щось новеньке зі звичних і доступних продуктів, тоді обов'язково варто звернути увагу на цей простий і цікавий рецепт.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися, як приготувати полунично-томатний джем. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить невелика порція, але при необхідності такої джем можна сміливо зберігати в холодильнику до 5 днів. Насичений аромат і цікавий смак, - ви точно зможете здивувати близьких і гостей:)

  • Полуниця - 250 грам
  • Помідори черрі - 100 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Стручок ванілі - 1/2 штуки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
полунично-томатний джем - фото крок 1
1. Вимийте і висушіть полуницю і помідори. Наріжте половинками.
полунично-томатний джем - фото крок 2
2. Подрібніть до однорідності. Додайте цукор, сік лимона, ваніль.
полунично-томатний джем - фото крок 3
3. Поставте на вогонь. Після закипання млоїте на самому повільному вогні хвилин 10-15, помішуючи (час залежить від кількості рідини, соковитості помідорів і ягід).
полунично-томатний джем - фото крок 4
4. Готовий полунично-томатний джем остудіть і можна пробувати. Смачного!

Схожі рецепти