Рецепт Полуничний самбук фото

Полуничний самбук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Желатин , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Неймовірно повітряний і солодкий десерт з полуниці і збитих білкою. Він росто невагомий, тане в роті. Спробуйте приготувати ці ласощі для дітей, вони оцінять його по достоїнству, це я вам обіцяю!

Опис приготування:

Щоб отримати легкий і повітряний десерт, збивайте білки до щільного стану, вони не повинні текти. Використовуйте тільки свіжу полуницю і якісний желатин. Хай щастить!

  • Полуниця - 220 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Білки яєць - 2 штуки
  • Вода - 3-4 Ст. Ложок (для розведення желатину)
полуничний самбук - фото крок 1
Приготуйте продукти для самбука. Полуницю переберіть, використовуйте тільки здорові і стиглі ягоди. Промийте і обірвіть хвостики, дайте стекти зайвій волозі.
полуничний самбук - фото крок 2
Засипте ягоди цукром, за допомогою погружного блендера приготуйте однорідне полуничне пюре. Грудочок бути не повинно.
полуничний самбук - фото крок 3
Желатин залийте холодною водою, перемішайте і залиште хвилин на 7-8 набрякнути.
полуничний самбук - фото крок 4
Курячі яйця вимийте, Мартенс відділи Желтков, жовтки нам не знадобляться. Охолоджені білки збийте до стійких піків. Введіть їх в полуничну масу. Перемішайте лопаткою.
полуничний самбук - фото крок 5
Нагрійте желатин до 60 градусів, щоб він весь розчинився. Введіть желатин в полунично-білкову масу. Дуже добре перемішайте.
полуничний самбук - фото крок 6
Розлийте полуничний самбук по формах. Надішліть його в холодильник для застигання. Час залежить від якості желатину і розміру формочок. Мій самбук був готовий через 1 час.

Схожі рецепти