Рецепт Полуничний мус фото

Полуничний мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Мус
Кількість порцій: 3
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Полуничний мус ніжний, легкий, а виглядає просто чудово! Ідеально підходить для дитячого свята, побачення та просто побалувати себе, улюблену! Додайте шоколаду або м'яти - і насолоджуйтеся!

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати полуничний мус в домашніх умовах. Це дуже просто! Готуємо його з полуничного пюре, желатину, вершків і цукру. Збиваємо і охолоджуємо. Якщо у вас є свіжа м'ята, то листочок в готовому полуничному мусі виглядатимуть відмінно!

  • Полуниця - 400 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершки жирні - 0, 8 склянки
  • Желатин - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 1/8 склянки
  • Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
полуничний мус - фото крок 1
Приготуйте продукти для полуничного мусу. Полуницю ретельно переберіть і вимийте, відкиньте на сито, щоб стекла вода. Обірвіть хвостики.
полуничний мус - фото крок 2
Желатин залийте в маленькій мисочці холодною водою і дайте постояти 10 хвилин. Цього часу достатньо, щоб він набряк.
полуничний мус - фото крок 3
Складіть полуницю у високу склянку для подрібнення, засипте цукром і дайте постояти, поки полуниця не пустить сік. Занурювальним блендером приготуйте полуничне пюре. Маса повинна бути однорідною, без грудочок.
полуничний мус - фото крок 4
Полуничне пюре готове.
полуничний мус - фото крок 5
В окремій тарі збийте жирні вершки з цукровою пудрою до отримання щільного крему, введіть його в полуничну масу з Упаковочка ванільного цукру. Нагрійте желатин до 60 градусів, періодично помішуючи, щоб він повністю розчинився у воді. Влийте тонкою цівкою в мус і збийте міксером до однорідного стану.
полуничний мус - фото крок 6
Візьміть не великі креманки або стаканчики, розлийте мус і поставте в холодильник на 2-3 години до повного застигання.

Схожі рецепти