Полуничний мус-десерт
(покроковий рецепт з фото)
Такий десерт стане відмінним завершенням святкової трапези. Особливо він подобається дітям через свою пишності і ніжності. Маючи заморожену полуницю, готувати його можна в будь-який час року.
Пропоную вам приготувати дуже смачний, свіжий і легкий полуничний десерт. Такий мус можна зробити не тільки з полуниці. Ягоди можна взяти будь-які, наприклад, малину, чорницю. Спробуйте!
- Полуниця - 500 грам
- Вершки від 33% - 300 грам
- Желатин - 15 грам
- Вода - 70 грам
- Цукрова пудра - 70 грам
В першу чергу залийте желатин холодною водою і дайте постояти хвилин 15.
Полуницю розморозити і подрібніть в пюре. Відкладіть приблизно 1/4 частина пюре для прикраси.
Потім основне полуничне пюре нагрійте до гарячого стану. Введіть желатин і перемішайте, щоб він добре розчинився. Остудіть.
Збийте вершки з цукровою пудрою в пишну масу. Акуратно вмішати полуничне пюре.
Розкладіть полуничний мус по креманках і приберіть в холодильник, щоб він почав застигати.
Потім зверху викладіть відкладене полуничне пюре.
Прикрасьте на свій смак.
Смачного!
Прикрасьте на свій смак.
Смачного!