Рецепт Полуничний мус-десерт фото

Полуничний мус-десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Фуршет
Солодке, Десерти, Мус

Такий десерт стане відмінним завершенням святкової трапези. Особливо він подобається дітям через свою пишності і ніжності. Маючи заморожену полуницю, готувати його можна в будь-який час року.

Пропоную вам приготувати дуже смачний, свіжий і легкий полуничний десерт. Такий мус можна зробити не тільки з полуниці. Ягоди можна взяти будь-які, наприклад, малину, чорницю. Спробуйте!

  • Полуниця - 500 грам
  • Вершки від 33% - 300 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Вода - 70 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
полуничний мус-десерт - фото крок 1
В першу чергу залийте желатин холодною водою і дайте постояти хвилин 15.
полуничний мус-десерт - фото крок 2
Полуницю розморозити і подрібніть в пюре. Відкладіть приблизно 1/4 частина пюре для прикраси.
полуничний мус-десерт - фото крок 3
Потім основне полуничне пюре нагрійте до гарячого стану. Введіть желатин і перемішайте, щоб він добре розчинився. Остудіть.
полуничний мус-десерт - фото крок 4
Збийте вершки з цукровою пудрою в пишну масу. Акуратно вмішати полуничне пюре.
полуничний мус-десерт - фото крок 5
Розкладіть полуничний мус по креманках і приберіть в холодильник, щоб він почав застигати.
полуничний мус-десерт - фото крок 6
Потім зверху викладіть відкладене полуничне пюре.
Прикрасьте на свій смак.
Смачного!

Схожі рецепти