Рецепт Полуничний мус-десерт фото

Полуничний мус-десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Десерти , Мус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий десерт стане відмінним завершенням святкової трапези. Особливо він подобається дітям через свою пишності і ніжності. Маючи заморожену полуницю, готувати його можна в будь-який час року.

Опис приготування:

Пропоную вам приготувати дуже смачний, свіжий і легкий полуничний десерт. Такий мус можна зробити не тільки з полуниці. Ягоди можна взяти будь-які, наприклад, малину, чорницю. Спробуйте!

  • Полуниця - 500 грам
  • Вершки від 33% - 300 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Вода - 70 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
полуничний мус-десерт - фото крок 1
В першу чергу залийте желатин холодною водою і дайте постояти хвилин 15.
полуничний мус-десерт - фото крок 2
Полуницю розморозити і подрібніть в пюре. Відкладіть приблизно 1/4 частина пюре для прикраси.
полуничний мус-десерт - фото крок 3
Потім основне полуничне пюре нагрійте до гарячого стану. Введіть желатин і перемішайте, щоб він добре розчинився. Остудіть.
полуничний мус-десерт - фото крок 4
Збийте вершки з цукровою пудрою в пишну масу. Акуратно вмішати полуничне пюре.
полуничний мус-десерт - фото крок 5
Розкладіть полуничний мус по креманках і приберіть в холодильник, щоб він почав застигати.
полуничний мус-десерт - фото крок 6
Потім зверху викладіть відкладене полуничне пюре.
Прикрасьте на свій смак.
Смачного!

Схожі рецепти