Полуничний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Смачний десерт з полуниці, який припаде до смаку всім членам сім'ї. Тут ніжний сирний крем, солодка соковита ягода з шматочками фісташок, хрусткі мюслі і море задоволення!
Десерт з полуницею - це відмінна ідея для дитячого свята! Адже таку красу можна подати кожній дитині порційно і не витратити на це стільки часу, скільки піде на торт. У покроковому рецепті розповім докладно, як приготувати полуничний десерт.
- Полуниця - 250-300 грам
- Сир - 250 грам (м'який)
- Вершки - 30 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Мюслі - 50 грам
- Цукор - 60 грам
- Fistashki - 20 грам
- М'ята - За смаком (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Полуницю помийте, обсушити.
М'який сир (у мене з насінням льону, що теж добре для десерту) змішайте з вершками і додайте 40 грам цукру. Розмішайте крем до розчинення цукру.
Полуницю очистіть від плодоніжки, наріжте невеликими шматочками. Додайте рубані фісташки і цукор, що залишився. Акуратно перемішайте.
У склянки або креманки першим шаром викладіть половину полуничною маси.
Потім шар мюслі.
Третій шар - сирний крем.
І останній шар знову полуничний.
Перед подачею прикрасьте десерт листочками м'яти.
Смачного!