Полуничний Дайкірі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ароматного і дуже приємного на смак, але підступного своєї прихованої фортецею напою з білим ромом і натуральній полуницею.
Спробуйте приготувати коктейль полуничний Дайкірі рецепт якого під силу в домашніх умовах. Полуниця робить нашу куховарську книгу на третину товщі - вона входить до складу салатів, десертів, перших страв і напоїв. Не будемо зупинятися на досягнутому; запропонуємо вам алкогольний напій, в якому ключова роль відводиться поєднанню смаків білого рому і свіжої полуниці. Тепер ви будете знати як приготувати полуничний Дайкірі!
- Білого рому - 300 грам
- Концентрат лимонаду - 300 грам
- Напою «7-up» або імбирного пива - 350 грам
- Полуниці - 450 грам
- Кубиків льоду - 1-2 склянок
1. Чим густіше і холодніше ви любите напої, тим більше складових полуничного Дайкірі вам варто заморозити. До обов'язкового льоду і концентрату лимонаду ви можете додати заморожені ягоди, навіть якщо зараз сезон полуниці.
2. «7-up» та імбирне пиво за своєю природою дуже різні напої. Якщо ви прихильник натуральних компонентів, то віддайте перевагу безалкогольному імбирного пива. Якщо ви любите більш газовані коктейлі, то тут краще підійде «7-up».
3. Засипте в чашу блендера полуницю і подрібніть її до однорідного пюре.
4. Додайте в блендер всі інші інгредієнти коктейлю, швидко змішайте їх.
5. Розлийте готовий Дайкірі по келихах, і не поспішаючи насолоджуйтеся підступністю і ніжністю напою.