Плов з опеньками
(покроковий рецепт з фото)
З чим тільки не готують плов - навіть з опеньками. Звичайно, за смаком це блюдо нагадує плов лише віддалено, але принцип приготування той же, тому цю вкусотіщу я так і називаю - плов з опеньками.
Отже, пропоную вам ознайомитися з простим способом, як приготувати плов з опеньками. Повторюся, це ніякий не класичний рецепт, т.К. Всім відомо - з грибами справжній плов не готують. Однак блюдо виходить дуже смачне, а готується воно практично так само, як справжній плов. Тому не будемо занудствовать і приготуємо плов з опеньками - яка різниця, як страва називається, головне - щоб смачно було, адже так?
Отже, рецепт плову з опеньками - наступного:
1. Цибуля подрібнюємо і припускаємо на сковороді до напівготовності в олії.
2. Додаємо до нього дрібно нарізану моркву. Доводимо до готовності, зменшуємо вогонь.
3. Попередньо розморожені опеньки кидаємо до овочів. Обсмажуємо.
4. Чекаємо, поки піде зайва рідина з грибів, додаємо потім томатну пасту, сіль, перед і спеції за смаком. Млоїмо на маленькому вогні.
5. Тим часом промиваємо рис, закладаємо його в каструлю з товстими стінками.
6. Заливаємо двома склянками води. Домішуємо туди нашу суміш. Відправляємо в духовку до готовності рису.
Готовий плов з опеньками дістаємо з духовки і подаємо до столу. Смачного!
- Мал - 1 Склянка
- Опеньки заморожені - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Отже, рецепт плову з опеньками - наступного:
1. Цибуля подрібнюємо і припускаємо на сковороді до напівготовності в олії.
2. Додаємо до нього дрібно нарізану моркву. Доводимо до готовності, зменшуємо вогонь.
3. Попередньо розморожені опеньки кидаємо до овочів. Обсмажуємо.
4. Чекаємо, поки піде зайва рідина з грибів, додаємо потім томатну пасту, сіль, перед і спеції за смаком. Млоїмо на маленькому вогні.
5. Тим часом промиваємо рис, закладаємо його в каструлю з товстими стінками.
6. Заливаємо двома склянками води. Домішуємо туди нашу суміш. Відправляємо в духовку до готовності рису.
Готовий плов з опеньками дістаємо з духовки і подаємо до столу. Смачного!