Пісочний пиріг з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Пісочний пиріг - хрусткий, дуже легкий і просто неймовірно смачний. Родзинку йому надає кисло-солодка вишня, яка робить смак пирога більш цікавим і незвичним.
Мій рецепт, як приготувати пісочний пиріг з вишнею, дуже простий, користуюся я їм вже майже 10 років. Іноді я не кладу в нього ніяку начинку, а іноді експериментую і використовую свіжі і консервовані ягоди і фрукти. Завжди виходить смачно і святково.
- Борошно - 350 грам
- Маргарин - 150 грам
- Цукор - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Вишня консервована - 200 грам
- Ванільний цукор - 1, 5 грами

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

У глибокій мисці яйця змішайте з цукром і ванільним цукром.

Маргарин розтопіть в сотейнику і додайте в яєчну масу.

Введіть сметану, добре розмішайте отриману масу.

Всипте борошно, гарненько розмішайте її ложкою.

Тісто вийде м'яким і еластичним.

Викладіть тісто в силіконову форму для випікання, сформуйте невелике заглиблення. У нього викладіть консервовану вишню.

Запікайте пиріг в духовці протягом 40 хвилин.

Пісочний пиріг з вишнею готовий. Приємного чаювання!