Пісочний пиріг з заварним кремом і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Пора ягід в саду - це завжди свято. Починаєш згадувати рецепти, в яких можна їх використовувати. Але я вирішила спробувати зробити для себе новий пиріг, який раніше не готувала.
Я поділюся з вами класної ідеєю, як приготувати пісочний пиріг із заварним кремом, вишнею і іншими ягодами. Він дуже, дуже смачний! В якості начинки можете додавати будь-які ягоди і м'які фрукти. Крем ніжний і вершковий, дуже сподобався дітям. І таке вдале тісто вийшло, ненав'язливе і розсипчасте ... Обов'язково зробіть цей пиріг!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Молоко - 2 склянки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
- Ягоди - За смаком
- Оцет - 1 Чайна ложка
Для тіста розітріть жовтки з 150 грамами цукру.
Соду погасите оцтом і додайте до желтковой масі разом зі склянкою борошна. Добре перемішайте.
Розтопіть 150 грамів масла, остудіть. Влийте його в борошняну масу. Додайте борошно, що залишилося. Замішайте тісто.
Скачайте з тіста кулю, відправте його в холодильник на 30 хвилин під харчову плівку.
Після тісто покладіть у форму для випічки, зробивши бортики. Виделкою трохи проткніть тісто. Випікайте його 20 хвилин при 180 градусах в розігрітій духовці.
Приготуйте крем. Змішайте крохмаль з чотирма столовими ложками борошна, ваніліном і цукром.
Влийте до інгредієнтів 1 стакан молока і варіть суміш до повного розчинення. Крем повинен стати густим.
В іншому посуді змішайте молоко, що залишилося з білками. Потім влийте обережно цю рідину в варену суміш. Ще трохи проваріть до загустіння.
У теплий крем додайте масло і добре перемішайте.
Змастіть остиглий корж кремом і додайте промиті ягоди зверху. Приємного чаювання!