Пісочний торт із заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Пісочний торт із заварним кремом обов'язково сподобається всім ласунам. Його ніжний і вершковий смак відмінно поєднується з чашкою гарячої кави або чаю. Відмінний десерт для дітей і дорослих.
Щоб урізноманітнити рецепт цього торта, ви можете додати в крем свіжі ягоди або фрукти. Тоді його смак буде більш яскравим. Дуже важливо правильно приготувати крем. Якщо він буде занадто густий, то коржі не зможуть просочитися і торт буде сухим. Щоб дізнатися, як приготувати пісочний торт з заварним кремом, прочитайте цей рецепт.
- Борошно - 400 грам
- Маргарин - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 800 мілілітрів (крем)
- Цукор - 250 грам (крем)
- Яйця - 3 штуки (крем)
- Борошно - 2 Ст. Ложки (крем)
Насамперед вам необхідно приготувати крем. Для цього в каструльку влийте молоко, поставте його на плиту. У миску вбийте яйця, додайте борошно і цукор. Ретельно все перемішайте і введіть суміш в молоко. Прогрійте крем, щоб він загус, але не доводьте його до кипіння.
Тепер вам необхідно приготувати тісто. Для цього руками перетворите в крихту нарізану холодний маргарин з борошном, змішаної з содою. Потім вбийте сире куряче яйце, замісіть тісто.
Розділіть тісто на сім однакових частин і покладіть їх у холодильник на півгодини, щоб тісто охолодити.
Потім кожну частину розкачайте в пласт, виріже за допомогою тарілки коло. Запікайте коржі в духовці при температурі двісті градусів за сім хвилин кожен. Також запечіть залишки тіста.
Після того, як все коржі охолонуть, змастіть їх кремом і зберіть торт. З усіх боків присипте торт подрібненими крихтами від залишків коржів. Поставте торт в холодильник на пару годин, щоб коржі просочилися кремом.