Рецепт Пісочний торт із заварним кремом фото

Пісочний торт із заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Маргарин
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Пісочний торт із заварним кремом обов'язково сподобається всім ласунам. Його ніжний і вершковий смак відмінно поєднується з чашкою гарячої кави або чаю. Відмінний десерт для дітей і дорослих.

Опис приготування:

Щоб урізноманітнити рецепт цього торта, ви можете додати в крем свіжі ягоди або фрукти. Тоді його смак буде більш яскравим. Дуже важливо правильно приготувати крем. Якщо він буде занадто густий, то коржі не зможуть просочитися і торт буде сухим. Щоб дізнатися, як приготувати пісочний торт з заварним кремом, прочитайте цей рецепт.

  • Борошно - 400 грам
  • Маргарин - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Молоко - 800 мілілітрів (крем)
  • Цукор - 250 грам (крем)
  • Яйця - 3 штуки (крем)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (крем)
пісочний торт із заварним кремом - фото крок 1
Насамперед вам необхідно приготувати крем. Для цього в каструльку влийте молоко, поставте його на плиту. У миску вбийте яйця, додайте борошно і цукор. Ретельно все перемішайте і введіть суміш в молоко. Прогрійте крем, щоб він загус, але не доводьте його до кипіння.
пісочний торт із заварним кремом - фото крок 2
Тепер вам необхідно приготувати тісто. Для цього руками перетворите в крихту нарізану холодний маргарин з борошном, змішаної з содою. Потім вбийте сире куряче яйце, замісіть тісто.
пісочний торт із заварним кремом - фото крок 3
Розділіть тісто на сім однакових частин і покладіть їх у холодильник на півгодини, щоб тісто охолодити.
пісочний торт із заварним кремом - фото крок 4
Потім кожну частину розкачайте в пласт, виріже за допомогою тарілки коло. Запікайте коржі в духовці при температурі двісті градусів за сім хвилин кожен. Також запечіть залишки тіста.
пісочний торт із заварним кремом - фото крок 5
Після того, як все коржі охолонуть, змастіть їх кремом і зберіть торт. З усіх боків присипте торт подрібненими крихтами від залишків коржів. Поставте торт в холодильник на пару годин, щоб коржі просочилися кремом.

Схожі рецепти