Рецепт Пісочний пиріг з брусницею фото

Пісочний пиріг з брусницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Пісочне тісто , Брусниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Щось я давно не готувала випічку з пісочного тіста. Все листкове та листкове. А адже перший варіант н трохи не гірше, а з м'якими начинками або варенням воно набагато краще поєднується!

Опис приготування:

Представляю вам прекрасний приклад відмінного десерту. Прочитайте нижче про те, як приготувати пісочний пиріг з брусницею. Найцікавіше, що робиться він елементарно, оскільки основа дуже проста. В якості наповнювача вибирайте будь-які ягоди або джеми. Все буде вдало виглядати, головне, щоб вона була м'якою.

  • Маргарин - 150 грам
  • Брусниця - 200 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
пісочний пиріг з брусницею - фото крок 1
Змішайте борошно, розпушувач, півсклянки цукру і ванілін. У цю суміш натріть на тертці маргарин.
пісочний пиріг з брусницею - фото крок 2
Суміш добре розітріть руками в крихту. Розділити тісто 1/3 і 2/3 частини.
пісочний пиріг з брусницею - фото крок 3
Більшу частину тесту утрамбуйте на дно форми для випічки. Зробіть бортики для пирога.
пісочний пиріг з брусницею - фото крок 4
Розігрійте духовку до 200 градусів. Приготуйте начинку. Брусницю засипте склянкою цукру і добре перемішайте.
пісочний пиріг з брусницею - фото крок 5
Розподіліть начинку по основі, а зверху засипте залишилися тестом. Надішліть пиріг в духовку.
пісочний пиріг з брусницею - фото крок 6
Випічку готуйте протягом 30 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти