Пісочне печиво з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сирне печиво займає одне з перших місць за популярністю серед кондитерських виробів. І це дійсно так. Сирна випічка завжди виходить дуже смачна!
Опис приготування:
Для приготування начинки найкраще брати сухий сир. І збивати нічого не треба, досить просто перемішати. Інакше начинка буде рідкої і буде витікати.
- Яйце - 3 штуки(2 в тісто, 1 в начинку)
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Для приготування пісочного тіста збийте м'яке вершкове масло з цукром.
Додайте яйця, борошно.
І замісіть м'яке пісочне тісто. За кількістю борошна орієнтуйтеся на місці.
Для начинки перемішайте яйце, сир і трохи цукрової пудри.
Тісто розкачати і виріжте гуртки.
На половинку гуртка викладіть трохи начинки і прикрийте другою половинкою. Поставте печиво в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15 хвилин.
Приємного чаювання!