Пісний суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто постить, необхідно підтримувати свій організм, включаючи в раціон страви з бобових культур. Саме ось такий суп поповнить запас життєвих сил і дасть вам додаткову енергію. Буде смачно!
Пісні страви повинні бути смачними і корисними. Під час посту, особливо тривалого, людський організм потребує поповнення витраченої енергії. Я пропоную вам простий рецепт, як приготувати пісний суп в мультиварці. Родзинкою цього супу буде маш - бобова культура, яка дуже корисна. А ще в супі є обсмажені овочі, які додадуть супу насичений смак. Якщо у вашій родині люблять бобові, обов'язково приготуйте такий суп. Смачного!
- Відмінно - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука (молодий тонкій..Прімерно 200-300 м)
- Картопля - 2-3 штук
- Вода - 2 L
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Суміш прованських трав сухих - 1 щіпка
Чистим овощи, моєму їх. Нарізаємо всі овочі кубиками.
У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим "жарка" і виставляємо час 25 хвилин. Коли чаша нагріється, викладаємо в неї овочі і обсмажуємо, помішуючи, до закінчення часу готування.
Виймаємо обсмажені овочі з мультиварки.
Багато радять замочувати маш перед варінням, я цього не роблю - він і так вариться швидко. Перед варінням маш ретельно промиваємо.
Заливаємо в чашу воду, включаємо режим "варити" і виставляємо час 1 час. Викладаємо в мультиварку промитий маш. Варимо 40 хвилин, потім додаємо обсмажені овочі і солимо, додаємо перець і трави. Варимо до закінчення зазначеного часу.