Пісний борщ в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пісний борщ в мультиварці готується з овочів протягом двох годин. Виходить дуже смачний густий борщ, наповнене ароматами овочів. В мультиварці вони чудово розкриваються і зберігають форму.
Як приготувати пісний борщ в мультиварці?
1. Спочатку почистіть і ппромойте все овочі. Картопля нам знадобиться пізніше, тому викладіть її в миску і залийте водою.
2. Буряк наріжте невеликими кубиками або натріть на крупній тертці, морква - півкільцями, цибулю подрібніть, капусту нашаткуйте. Болгарський перець і картоплю (пізніше) також наріжте кубиками.
3. Нарізані овочі, крім картоплі, викладіть в чашу мультиварки.
4. Влийте півсклянки води і рослинне масло.
5. Закрийте мультиварку, включите режим "гасіння" ("& Овочі Quot; ), встановіть час на 30 хвилин.
6. Через півгодини додайте подрібнений картопля, всі спеції і воду, що залишилася.
7. Виберіть режим "суп", а час встановіть на 1 час.
Через годину пісний борщ в мультиварці буде готовий!
Смачного!
- Буряк - 1 штука (велика)
- Морква - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Капуста, голова - 1/4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука (великий)
- Картопля - 3 штуки
- Вода - 1 літр
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лавровий лист - 2-3 штук
1. Спочатку почистіть і ппромойте все овочі. Картопля нам знадобиться пізніше, тому викладіть її в миску і залийте водою.
2. Буряк наріжте невеликими кубиками або натріть на крупній тертці, морква - півкільцями, цибулю подрібніть, капусту нашаткуйте. Болгарський перець і картоплю (пізніше) також наріжте кубиками.
3. Нарізані овочі, крім картоплі, викладіть в чашу мультиварки.
4. Влийте півсклянки води і рослинне масло.
5. Закрийте мультиварку, включите режим "гасіння" ("& Овочі Quot; ), встановіть час на 30 хвилин.
6. Через півгодини додайте подрібнений картопля, всі спеції і воду, що залишилася.
7. Виберіть режим "суп", а час встановіть на 1 час.
Через годину пісний борщ в мультиварці буде готовий!
Смачного!