Рецепт Пісний минестроне фото

Пісний минестроне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Мінестроне

Минестроне - італійський суп на основі сезонних овочів, в який додають дрібну пасту або рис. Ділюся рецептом, як приготувати пісний минестроне.

Суп готується на овочевому бульйоні і зелених овочах, виходить легкий, але ситний. У минестроне немає суворої рецептури, можна використовувати все, що є під рукою: цукіні, томати, брокколі, шпинат та інші рослинні продукти. Консистенцію регулюйте на свій смак, суп можна приготувати як дуже густим, так і рідким.

  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3-5 штук
  • Квасоля зелена - 150-200 грам
  • Зелений горошок - 150 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Овочевий бульйон - 1, 5-2 L
  • Сіль - За смаком
  • Дрібна паста - 100 грам
пісний минестроне - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пісний минестроне - фото крок 2
Наріжте моркву, селера і цибулю кубиками. Обсмажте їх в каструлі з 2 столовими ложками олії.
пісний минестроне - фото крок 3
Додайте нарізану картоплю, кабачок, зелену квасолю та горошок.
пісний минестроне - фото крок 4
Смажте ще пару хвилин, потім залийте бульйоном і готуйте суп 10 хвилин. Додати сіль за смаком.
пісний минестроне - фото крок 5
Додайте пасту і варіть ще 10 хвилин до її готовності. Подавайте минестроне з листям базиліка.
пісний минестроне - фото крок 6
Пісний минестроне готовий, смачного!

Схожі рецепти