Пісний минестроне
(покроковий рецепт з фото)
Минестроне - італійський суп на основі сезонних овочів, в який додають дрібну пасту або рис. Ділюся рецептом, як приготувати пісний минестроне.
Суп готується на овочевому бульйоні і зелених овочах, виходить легкий, але ситний. У минестроне немає суворої рецептури, можна використовувати все, що є під рукою: цукіні, томати, брокколі, шпинат та інші рослинні продукти. Консистенцію регулюйте на свій смак, суп можна приготувати як дуже густим, так і рідким.
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3-5 штук
- Квасоля зелена - 150-200 грам
- Зелений горошок - 150 грам
- Кабачок - 1 штука
- Овочевий бульйон - 1, 5-2 L
- Сіль - За смаком
- Дрібна паста - 100 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте моркву, селера і цибулю кубиками. Обсмажте їх в каструлі з 2 столовими ложками олії.
Додайте нарізану картоплю, кабачок, зелену квасолю та горошок.
Смажте ще пару хвилин, потім залийте бульйоном і готуйте суп 10 хвилин. Додати сіль за смаком.
Додайте пасту і варіть ще 10 хвилин до її готовності. Подавайте минестроне з листям базиліка.
Пісний минестроне готовий, смачного!