Пісний цибульний суп
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом цибулевого супу з грінками і сиром. Це адаптація класичного рецепту французького цибулевого супу, тільки для приготування не будуть потрібні інгредієнти тваринного походження.
Для цього рецепта пропоную приготувати пісний сир з кешью, який плавиться. Для сирного смаку туди додаються харчові дріжджі. Замість овочевого бульйону можна додати просто воду. А детальніше, як приготувати пісний цибульний суп, я розповім нижче. Суп виходить дуже смачним, оригінальним і ніжним на смак.
- Бульйон овочевий - 1 літр
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки (для смаження цибулі)
- Хліб білий - За смаком (батон або багет)
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(1 ç.l. - для сиру, 1/2 ç.l. - для супу)
- Чорний перець мелений - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Кешью - 35 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Харчові дріжджі - 2 Ст. Ложки
- Якщо-якщо - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Кокосова олія - 60 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Вода - 375 мілілітрів
- Куркума - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Для сиру подрібніть в блендері кешью з лимонним соком, цукром, водою, харчовими дріжджами, сіллю, крохмалем, розтопленим кокосовим маслом, агар-агаром і дрібкою куркуми.
Перелийте масу в каструльку і прогрійте на середньому вогні 10 хвилин. Постійно помішуйте, щоб нічого не пригоріло. Маса повинна загуснути.
Перекладіть сирну масу в холодильник на 2 годину, щоб вона застигла.
Для супу наріжте півкільцями цибулю.
Розігрійте каструлю з маслом. Додайте цибулю, тушкуйте до м'якості приблизно 25-30 хвилин під кришкою.
Потім додайте борошно, обсмажте протягом 2-3 хвилин.
Влийте овочевий бульйон, додайте лавровий лист, сіль і чорний перець. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні ще 20 хвилин.
Хліб наріжте скибочками. Обсмажте на сковороді до хрусткої скоринки з двох сторін.
Розлийте суп по жароміцним горщиками. Зверху викладіть грінки та сир з кешью. Надішліть суп в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 10 хвилин.
Пісний цибульний суп готовий, смачного!