Пісний борщ з консервою
(покроковий рецепт з фото)
Борщ - улюблене блюдо російської людини. В піст також можна готувати борщ. Пропоную простий рецепт приготування пісного борщу з рибної консервою. Плучілось насичений, смачний суп з рибкою.
Як приготувати пісний борщ з консервою?
1. Овочі почистіть і промийте. Капусту нашаткуйте, картоплю і цибулю наріжте (картоплю - кубиками), а моркву натріть на буряковій тертці.
2. У каструлю влийте воду. У киплячу воду викладіть нарізану картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте капусту і варіть до готовності капусти.
3. Тим часом обсмажити цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, прогрійте і додайте в борщ.
4. Надішліть в каструлю рибну консерву. Перемішайте.
5. Посоліть і поперчіть борщ за смаком. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.
6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.
Пісний борщ з консервою готовий!
Смачного!
- Kilkee в Томат, банку - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Капуста, коб - 1/3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 2 L
1. Овочі почистіть і промийте. Капусту нашаткуйте, картоплю і цибулю наріжте (картоплю - кубиками), а моркву натріть на буряковій тертці.
2. У каструлю влийте воду. У киплячу воду викладіть нарізану картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте капусту і варіть до готовності капусти.
3. Тим часом обсмажити цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, прогрійте і додайте в борщ.
4. Надішліть в каструлю рибну консерву. Перемішайте.
5. Посоліть і поперчіть борщ за смаком. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.
6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.
Пісний борщ з консервою готовий!
Смачного!