Рецепт Пісний борщ з консервою фото

Пісний борщ з консервою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Борщ - улюблене блюдо російської людини. В піст також можна готувати борщ. Пропоную простий рецепт приготування пісного борщу з рибної консервою. Плучілось насичений, смачний суп з рибкою.

Опис приготування:

Як приготувати пісний борщ з консервою?

1. Овочі почистіть і промийте. Капусту нашаткуйте, картоплю і цибулю наріжте (картоплю - кубиками), а моркву натріть на буряковій тертці.

2. У каструлю влийте воду. У киплячу воду викладіть нарізану картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте капусту і варіть до готовності капусти.

3. Тим часом обсмажити цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, прогрійте і додайте в борщ.

4. Надішліть в каструлю рибну консерву. Перемішайте.

5. Посоліть і поперчіть борщ за смаком. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.

6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.

Пісний борщ з консервою готовий!

Смачного!

  • Kilkee в Томат, банку - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Капуста, коб - 1/3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 2 L
Як приготувати пісний борщ з консервою?

1. Овочі почистіть і промийте. Капусту нашаткуйте, картоплю і цибулю наріжте (картоплю - кубиками), а моркву натріть на буряковій тертці.

2. У каструлю влийте воду. У киплячу воду викладіть нарізану картоплю і варіть 7-10 хвилин. Потім додайте капусту і варіть до готовності капусти.

3. Тим часом обсмажити цибулю і моркву в рослинному маслі до м'якості. Додайте до них томатну пасту, прогрійте і додайте в борщ.

4. Надішліть в каструлю рибну консерву. Перемішайте.

5. Посоліть і поперчіть борщ за смаком. Перемішайте і варіть до готовності на повільному вогні.

6. Готовий борщ повинен настоятися не менше 15 хвилин. Посипте рубаною зеленню і подавайте.

Пісний борщ з консервою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти