Лаваш з консервою
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з консервою - це відмінна закуска для всієї родини!
Приготувати лаваш з консервою в домашніх умовах простіше простого! Цей простий покроковий рецепт лаваша з консервою допоможе вам приготувати смачну закуску і заощадити час!
- Яйця - 3 штуки
- Плавлений сир - 200 грам
- Рибна консерва - 200 грам
- Лаваш - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Варимо і очищаємо від шкаралупи і натираємо на тертці яйця. Потім натираємо на тертці плавлений сир. Щоб сир краще натирався і не прилипав до рук і тертці, покладіть його на 10-15 хвилин в морозильник. Змішуємо натерті яйця і плавлений сир, заправляємо майонезом.
Потім гарненько перемішуємо інгредієнти.
Злийте з консервів зайве масло, викладіть рибні консерви з банки в тарілку і розімніть вилкою.
Розкладіть лаваш на робочій поверхні.
Викладіть яєчно-сирну суміш на лаваш і намажте рівномірним шаром.
Викладіть рибні консерви, також рівномірно розподіліть їх по лаваш.
Поверніть лаваш в рулет якомога щільніше. Так вам зручніше буде його різати. Наріжте рулет на шматочки і подавайте до столу. Смачного!