Рецепт Лаваш з консервою фото

Лаваш з консервою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Плавлений сир , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Лаваш з консервою - це відмінна закуска для всієї родини!

Опис приготування:

Приготувати лаваш з консервою в домашніх умовах простіше простого! Цей простий покроковий рецепт лаваша з консервою допоможе вам приготувати смачну закуску і заощадити час!

  • Яйця - 3 штуки
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Рибна консерва - 200 грам
  • Лаваш - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
лаваш з консервою - фото крок 1
Варимо і очищаємо від шкаралупи і натираємо на тертці яйця. Потім натираємо на тертці плавлений сир. Щоб сир краще натирався і не прилипав до рук і тертці, покладіть його на 10-15 хвилин в морозильник. Змішуємо натерті яйця і плавлений сир, заправляємо майонезом.
лаваш з консервою - фото крок 2
Потім гарненько перемішуємо інгредієнти.
лаваш з консервою - фото крок 3
Злийте з консервів зайве масло, викладіть рибні консерви з банки в тарілку і розімніть вилкою.
лаваш з консервою - фото крок 4
Розкладіть лаваш на робочій поверхні.
лаваш з консервою - фото крок 5
Викладіть яєчно-сирну суміш на лаваш і намажте рівномірним шаром.
лаваш з консервою - фото крок 6
Викладіть рибні консерви, також рівномірно розподіліть їх по лаваш.
лаваш з консервою - фото крок 7
Поверніть лаваш в рулет якомога щільніше. Так вам зручніше буде його різати. Наріжте рулет на шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти