Пісні рулетики
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей дуже барвистий, незвичайний і смачний рецепт популярний у всій Європі. Якщо ви дотримуєтеся вегетаріанства, то пісні рулетики стануть незамінним блюдом на вечерю для всієї вашої сім'ї.
Опис приготування:
Якщо вам стало цікаво, як приготувати пісні рулетики, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Використовувані інгредієнти доступні круглий рік, тому ви можете приготувати таку страву і взимку, і влітку.
- Картопля - 350 грам
- Гриби - 500 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія для смаження - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Насамперед підготуйте картопля. Для цього вимийте його і відваріть в шкірці, щоб збереглися всі вітаміни. Готову картоплю очистіть і потовчіть в пюре, попередньо посоливши його.
Борошно просійте за допомогою сита і висипте до картопляного пюре. Замісити тісто, щоб воно вийшло м'яким і еластичним. Накрийте тісто рушником і залиште расстаіваться в теплому місці на півгодини.
Гриби замочити в холодній воді, промийте і почистіть ножем. Потім дрібно наріжте. Лук також очистіть і порубаєте. Овочі викладіть на розпечену з рослинним маслом сковорідку. Обсмажуйте на середньому вогні до готовності, поки не з'явиться золотистий колір.
Обробну дошку або робочу поверхню присипте борошном. Розкачайте картопляне тісто в пласт товщиною в півсантиметра. Викладіть остигнула грибну начинку на тісто. Розрівняйте її, посоліть і поперчіть за смаком.
Дуже обережно скрутіть рулет. Тісто ніжне, тому стежте, щоб воно не порвалося. Розріжте гострим ножем великий рулет на маленькі рулетики шириною в два-три сантиметри. Змастіть форму для запікання олією. Викладіть в неї рулетики так, як показано на фото.
Духова шафа розігрійте до ста вісімдесяти градусів. Томатну пасту покладіть в стакан і розведіть водою так, щоб вона стала рідкою. Додайте перець і спеції за смаком. Залийте томатною пастою рулетики, поставте їх в духовку на сорок хвилин.