Пісні рулетики
(покроковий рецепт з фото)
Цей дуже барвистий, незвичайний і смачний рецепт популярний у всій Європі. Якщо ви дотримуєтеся вегетаріанства, то пісні рулетики стануть незамінним блюдом на вечерю для всієї вашої сім'ї.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати пісні рулетики, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Використовувані інгредієнти доступні круглий рік, тому ви можете приготувати таку страву і взимку, і влітку.
- Картопля - 350 грам
- Гриби - 500 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія для смаження - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Насамперед підготуйте картопля. Для цього вимийте його і відваріть в шкірці, щоб збереглися всі вітаміни. Готову картоплю очистіть і потовчіть в пюре, попередньо посоливши його.
Борошно просійте за допомогою сита і висипте до картопляного пюре. Замісити тісто, щоб воно вийшло м'яким і еластичним. Накрийте тісто рушником і залиште расстаіваться в теплому місці на півгодини.
Гриби замочити в холодній воді, промийте і почистіть ножем. Потім дрібно наріжте. Лук також очистіть і порубаєте. Овочі викладіть на розпечену з рослинним маслом сковорідку. Обсмажуйте на середньому вогні до готовності, поки не з'явиться золотистий колір.
Обробну дошку або робочу поверхню присипте борошном. Розкачайте картопляне тісто в пласт товщиною в півсантиметра. Викладіть остигнула грибну начинку на тісто. Розрівняйте її, посоліть і поперчіть за смаком.
Дуже обережно скрутіть рулет. Тісто ніжне, тому стежте, щоб воно не порвалося. Розріжте гострим ножем великий рулет на маленькі рулетики шириною в два-три сантиметри. Змастіть форму для запікання олією. Викладіть в неї рулетики так, як показано на фото.
Духова шафа розігрійте до ста вісімдесяти градусів. Томатну пасту покладіть в стакан і розведіть водою так, щоб вона стала рідкою. Додайте перець і спеції за смаком. Залийте томатною пастою рулетики, поставте їх в духовку на сорок хвилин.