Пісні оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Пісні оладки з кабачків - відмінне недороге блюдо на сніданок або закуска на обід. Незважаючи на відсутність молока або яєць оладки виходять дуже соковитими, багатими на смак і легкими.
Після вимішування тесту повинна вийти однорідна маса, схожа на рідке тісто. Обсмажуйте оладки до рум'яності на рослинній олії. Нижче я більш детально розповім, як приготувати пісні оладки з кабачків. Смачного!
- Кабачки - 500 грам
- Борошно пшеничне просіяне - 100-150 грам
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Кабачки промийте і очистіть від шкірки.
Натріть овочі на тертці і посоліть. Залиште масу постояти 10 хвилин, поки кабачки не пустять сік.
Злийте приблизно половину рідини, додайте до кабачків просіяне борошно і чорний мелений перець. Все добре перемішайте до отримання однорідної маси, схожою на рідке тісто.
Обсмажуйте кабачки на середньому вогні в сковороді з рослинним маслом до готовності.