Пісні котлети з кабачків і гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Ці котлети відмінно підходять для пісних днів, так як в них немає яєць. Спасибі varenomu kartofelyu, вони відмінно тримають форму. Зараз я покажу, як приготувати такі красиві і смачні котлетки!
Відваріть заздалегідь для котлет картопля. Подрібніть все овочі, з'єднайте їх зі спеціями і борошном. Мокрими руками сформуйте котлетки, панірують їх у борошні і смажте на рослинній олії.
- Кабачок - 250 грам
- Гарбуз - 250 грам
- Варену картоплю "в мундирі" - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Борошно пшеничне - 1 Склянка(4 ст.Л в тісто, інше для панірування)
- Рослинна олія - 50 мілілітрів (для смаження котлет)
- Кріп - За смаком
Приготуйте продукти та спеції згідно зі списком інгредієнтів. Відваріть картоплю в шкірці до готовності, остудіть його, зніміть шкірку. Так як зараз зима, я взяла заморожений кабачок, він прекрасно підійде для рецепта.
Вимийте ретельно гарбуз, зніміть з неї шкірку, поріжте її кубиками, як і кабачок. Складіть овочі в блендер, подрібніть їх.
Подрібнюйте до тих пір, поки овочі не перетворяться в дрібні однакові крихти.
Варену картоплю натріть на самій дрібній тертці. Якщо картопля дрібний, то його кількість потрібно трохи збільшити.
З'єднайте картопля з гарбузово-кабачкової масою. Додайте зелень, щіпку солі, перець мелений і дрібку меленого коріандру.
Всипте пшеничне борошно, ретельно перемішайте. Маса готова до смаження.
Мокрими руками сформуйте котлети, панірують їх у борошні.
Потім відразу викладайте в гаряче масло на сковорідку і смажте до золотистого кольору.
Готові котлети подавайте до столу гарячими, смачного!