Пісні котлети з кольорової капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пісні котлети з кольорової капусти чудово урізноманітнюють ваш раціон під час посту. Готувати котлети простіше простого, виходять вони соковитими, дуже ніжними і апетитними.
Котлети можна подавати до столу як діткам, так і дорослим. За консистенцією котлети виходять дуже приємними, ніжними і соковитими. Такі котлети сподобаються всім, за смаком вони злегка схожі з картопляними котлетами. Додамо трохи цибулі для пікантності, також можна додати спеції і зелень. Подавати до столу котлети можна з овочами або соліннями.
- Кольорова капуста - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цвітну капусту промийте і наріжте невеликими суцвіттями.
Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
Цвітну капусту відварити 3 хвилини в підсоленій воді.
Подрібніть кольорову капусту і цибулю до однорідності. За бажанням додайте часник, спеції.
Додайте в миску до цвітній капусті манну крупу.
Сформуйте невеликі котлети з кольорової капусти. Сковороду прогрійте з маслом, викладіть котлети, смажте 3 хвилини на невеликому вогні.
Переверніть котлети і підсмажте ще три хвилини. Готові котлети подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!