Кульки з кольорової капусти і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Найбільш придатними овочами для приготування кульок вважаються картопля, капуста, кольорова капуста, шпинат і білий редис. Рекомендую приготувати кульки з цвітної капусти та картоплі. Спробуйте!
Готуються ці овочеві кульки зовсім нескладно, а сподобаються всім без винятку. Вони відмінно прикрасять святковий стіл, в тому числі і пісний. Повірте, вони довго там не затримаються. Є їх можна з улюбленим соусом, хоча зазвичай їх подають з томатним. Головне не поливати кульки соусом заздалегідь, щоб збереглася хрустка скоринка.
- Картопля - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 Склянка
- Фенхель - 1/2 чайних ложки
- Кокосове молоко - 1 Склянка
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Имбирная паста - 1 Чайна ложка
- Часникова паста - 1 Чайна ложка
- Чилі - 2 штуки (зелений)
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Томатна паста - 2 чайних ложки
- Помідор - 1 штука
- Koriandr - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Занурте кольорову капусту в окріп на 10 хвилин.
2. У сковороді обсмажте насіння фенхелю, імбирну і часникову пасту, чилі. Протушкувати овочі протягом 3х хвилин. Після чого помістіть в сковороду нарізану кубиками картоплю і цвітну капусту. Приправте кмином і куркумою. Гасіть овочі до золотистого кольору.
3. Влийте до овочів молоко, додайте сіль і перець за смаком, готуйте картоплю і капусту до м'якості на середньому вогні під закритою кришкою.
4. Додайте в суміш подрібнений помідор, томатну пасту, koriandr. Протушкувати одну хвилину.
5. З овочевої суміші сформуйте кульки, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
6. Обсмажте кульки в киплячій олії до золотистої хрусткої скоринки.