Рецепт Пісні голубці фото

Пісні голубці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Голубці з гречкою і овочами - відмінне блюдо до пісного столу. Пісні голубці також підійдуть тим, хто стежить за фігурою.

Опис приготування:

Приготування досить просте і приготування Вам не складе великих труднощів! Дотримуйтесь рецептом і у Вас все вийде! хай щастить!

  • Капуста - 1 штука (невелика головка)
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Гриби - 300 грам
  • Томатна паста - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода - 1 Склянка
  • Часник - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
пісні голубці - фото крок 1
Мал для начинки відварюємо до напівготовності. Поки рис вариться підготуємо капустяне листя. Щоб вони стали м'якими і еластичними, їх потрібно відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Увага! Якщо томатна паста в складі містить сіль, капусту потрібно варити в несолоної воді. Після того, як листя Прокіп, їх потрібно занурити в холодну воду. Це допоможе стати їм не тільки м'якими, але і еластичними.
пісні голубці - фото крок 2
У відварений рис додаємо терту на дрібній тертці моркву, нарізану цибулю і свіжі гриби.
пісні голубці - фото крок 3
Важливий момент! Свіжими відправляємо тільки печериці. Всі інші гриби потрібно заздалегідь відварювати.
пісні голубці - фото крок 4
Начинку викладаємо в центр капустяного листа і загортаємо конвертиком. Отримані голубці викладаємо на дно каструлі і додаємо воду з томатною пастою, часник і перець.
пісні голубці - фото крок 5
Тушкуємо голубці не менше 20 хвилин. Вода повинна впоратися, і вийде густий соус. Смачного!

Схожі рецепти