Пісні голубці
(покроковий рецепт з фото)
Голубці з гречкою і овочами - відмінне блюдо до пісного столу. Пісні голубці також підійдуть тим, хто стежить за фігурою.
Приготування досить просте і приготування Вам не складе великих труднощів! Дотримуйтесь рецептом і у Вас все вийде! хай щастить!
- Капуста - 1 штука (невелика головка)
- Морква - 1 штука
- Мал - 0, 5 склянки
- Гриби - 300 грам
- Томатна паста - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Часник - За смаком
- Цибуля - 1 штука
Мал для начинки відварюємо до напівготовності. Поки рис вариться підготуємо капустяне листя. Щоб вони стали м'якими і еластичними, їх потрібно відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Увага! Якщо томатна паста в складі містить сіль, капусту потрібно варити в несолоної воді. Після того, як листя Прокіп, їх потрібно занурити в холодну воду. Це допоможе стати їм не тільки м'якими, але і еластичними.
У відварений рис додаємо терту на дрібній тертці моркву, нарізану цибулю і свіжі гриби.
Важливий момент! Свіжими відправляємо тільки печериці. Всі інші гриби потрібно заздалегідь відварювати.
Начинку викладаємо в центр капустяного листа і загортаємо конвертиком. Отримані голубці викладаємо на дно каструлі і додаємо воду з томатною пастою, часник і перець.
Тушкуємо голубці не менше 20 хвилин. Вода повинна впоратися, і вийде густий соус. Смачного!