Пісне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачне і ароматне морозиво можна приготувати з мінімуму інгредієнтів. Його найголовніший плюс в тому, що охолоджуючий десерт можна їсти навіть в дні посту - в ньому немає молочної складової!
Ароматне пісне морозиво можна доповнити при подачі топінгом, сиропом, варенням або джемом. Подавати його потрібно охолодженим. На основі такого ласощі можна готувати різні коктейлі, додавати його при подачі яблучних пирогів і т.Д.
- Банан - 3-4 штуки
- Полуниця - 300 грам
- Вода - 30-40 мілілітрів
Підготуйте зазначені інгредієнти. Полуницю можете використовувати як свіжу, так і заморожену.
Банани очистіть від шкірки, наріжте слайсами і викладіть в чашу блендера.
Полуницю очистіть від хвостиків, промийте у воді і розріжте на кілька частин. Викладіть полуничну нарізку в ємність блендера і влийте воду. Можна за бажанням додати трохи квіткового меду або цукру, якщо любите більш солодкі десерти. Вода потрібна, щоб подрібнити банани.
Подрібніть все в пюреобразную масу протягом 2-4 хвилин.
Влийте солодку масу в глибоку ємність і помістіть в морозильну камеру на 30 хвилин.
Потім вийміть і перемішайте. І так ще через півгодини кілька разів, інакше морозиво застигне одним великим шматком і ви не зможете його нарізати.
Готовий десерт розкладіть в креманки або піали і подайте до столу холодним.