Рецепт Пісне морозиво фото

Пісне морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Фрукти, Банан, Полуниця
Пісні страви
На полуденок
Десерти, Морозиво

Неймовірно смачне і ароматне морозиво можна приготувати з мінімуму інгредієнтів. Його найголовніший плюс в тому, що охолоджуючий десерт можна їсти навіть в дні посту - в ньому немає молочної складової!

Ароматне пісне морозиво можна доповнити при подачі топінгом, сиропом, варенням або джемом. Подавати його потрібно охолодженим. На основі такого ласощі можна готувати різні коктейлі, додавати його при подачі яблучних пирогів і т.Д.

  • Банан - 3-4 штуки
  • Полуниця - 300 грам
  • Вода - 30-40 мілілітрів
пісне морозиво - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти. Полуницю можете використовувати як свіжу, так і заморожену.
пісне морозиво - фото крок 2
Банани очистіть від шкірки, наріжте слайсами і викладіть в чашу блендера.
пісне морозиво - фото крок 3
Полуницю очистіть від хвостиків, промийте у воді і розріжте на кілька частин. Викладіть полуничну нарізку в ємність блендера і влийте воду. Можна за бажанням додати трохи квіткового меду або цукру, якщо любите більш солодкі десерти. Вода потрібна, щоб подрібнити банани.
пісне морозиво - фото крок 4
Подрібніть все в пюреобразную масу протягом 2-4 хвилин.
пісне морозиво - фото крок 5
Влийте солодку масу в глибоку ємність і помістіть в морозильну камеру на 30 хвилин.
пісне морозиво - фото крок 6
Потім вийміть і перемішайте. І так ще через півгодини кілька разів, інакше морозиво застигне одним великим шматком і ви не зможете його нарізати.
пісне морозиво - фото крок 7
Готовий десерт розкладіть в креманки або піали і подайте до столу холодним.

Схожі рецепти