Пісне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Неймовірно смачне і ароматне морозиво можна приготувати з мінімуму інгредієнтів. Його найголовніший плюс в тому, що охолоджуючий десерт можна їсти навіть в дні посту - в ньому немає молочної складової!
Опис приготування:
Ароматне пісне морозиво можна доповнити при подачі топінгом, сиропом, варенням або джемом. Подавати його потрібно охолодженим. На основі такого ласощі можна готувати різні коктейлі, додавати його при подачі яблучних пирогів і т.Д.
- Банан - 3-4 штуки
- Полуниця - 300 грам
- Вода - 30-40 мілілітрів
Підготуйте зазначені інгредієнти. Полуницю можете використовувати як свіжу, так і заморожену.
Банани очистіть від шкірки, наріжте слайсами і викладіть в чашу блендера.
Полуницю очистіть від хвостиків, промийте у воді і розріжте на кілька частин. Викладіть полуничну нарізку в ємність блендера і влийте воду. Можна за бажанням додати трохи квіткового меду або цукру, якщо любите більш солодкі десерти. Вода потрібна, щоб подрібнити банани.
Подрібніть все в пюреобразную масу протягом 2-4 хвилин.
Влийте солодку масу в глибоку ємність і помістіть в морозильну камеру на 30 хвилин.
Потім вийміть і перемішайте. І так ще через півгодини кілька разів, інакше морозиво застигне одним великим шматком і ви не зможете його нарізати.
Готовий десерт розкладіть в креманки або піали і подайте до столу холодним.