Пишні дріжджові оладки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто вранці я готую млинці або оладки. Зазвичай обираю найшвидші і прості рецепти. Але іноді є час, щоб спробувати новий варіант. Наприклад, такий, як я описала нижче.
Для нього вам знадобиться трохи більше часу, ніж при готуванні бездріжджових оладок, так як тесту необхідно буде наполягати. Але якщо ви любите повітряну випічку, яка тане в роті, то можна і трохи почекати. Прочитайте про те, як приготувати пишні дріжджові оладки. У вас вийде близько 20 виробів. Вистачить на всю сім'ю на сніданок.
- Борошно - 600 грам
- Дріжджі швидкодіючі - 6 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Борошно просійте у велику миску. Додайте до неї цукор і дріжджі. Інгредієнти перемішайте.
Молоко підігрійте з маслом на повільному вогні до 28-30 градусів.
Молоко влийте в борошняну масу. Замішайте тісто. Укрийте його плівкою і залиште в теплому місці на півгодини.
На сковороді розігрійте достатню кількість масла. Вливайте тісто на сковороду з розрахунку: столова ложка на один оладок.
Смажте по 3-4 хвилини з кожного боку. Смачного вам сніданку!