Неймовірно пишні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю пишні і апетитні оладки, роблю їх часто і з різними доповненнями. Розповім про свій рецепт, як приготувати неймовірно пишні оладки. Їх виходить дуже багато, вистачить на всіх.
Щоб готові оладки вийшли ну дуже вже пишними, додаю швидкодіючі дріжджі. Їх виходить дуже багато, тому вистачить на велику компанію. Краще їсти їх гарячими. Зазвичай додаю до них сметану чи згущене молоко, але можна і мед, варення або шоколадний соус.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 750 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукровий пісок - 4 Ст. Ложки
- Ваніль - За смаком
- Дріжджі - 11 грам
1. Яйца вбиваю в миску, кладу до них цукровий пісок і дріжджі. Трохи розмішую вінчиком і залишаю на кілька хвилин.
2. Вливаю тонкою цівкою молоко і додаю до смаку ванільний цукор, потроху всипав борошно.
3. Замішую густе тісто, щоб воно трималося у ложці. Готове тісто залишаю на 1 час, щоб подіяли дріжджі.
4. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, ложкою викладаю тісто, смажу на середньому вогні з двох сторін.
5. Перекладаю оладки на тарілку, горячими подаю их к столу.