Рецепт Пиріжки з сиром сулугуні фото

Пиріжки з сиром сулугуні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Коли хочеться спекти щось просте і швидке в якості перекусу цей рецепт приготування пиріжків з сиром сулугуні буде справжньою знахідкою. Ситно, апетитно і без особливого клопоту.

Опис приготування:

Це надзвичайно простий варіант, як приготувати пиріжки з сиром сулугуні з листкового тіста. Він особливо припаде до смаку зайнятим господаркам.

1. Отже, для початку включіть її і поставте її розігріватися до 180-190 градусів.

2. На робочій поверхні, злегка присипаної борошном, розкачайте пласт тіста.

3. Гострим ножем розрізати його на прямокутники.

4. У центр кожного викладіть сир і щільно заліпити краю.

5. У невеликій мисці збийте жовток.

6. Деко для запікання застеліть пергаментом і викладіть туди зліплені пірожочкі.

7. Змастіть верх збитим жовтком. Якщо під рукою є кунжут, присипте трохи зверху.

8. Надішліть деко в духовку. Запікайте пиріжки з сиром сулугуні в домашніх умовах близько 15-20 хвилин до рум'яності.

Подавайте їх до сніданку, до чаю або візьміть з собою на природу, наприклад.

Смачного!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Добре - 250 грам
  • Жовток - 1 штука
Це надзвичайно простий варіант, як приготувати пиріжки з сиром сулугуні з листкового тіста. Він особливо припаде до смаку зайнятим господаркам.

1. Отже, для початку включіть її і поставте її розігріватися до 180-190 градусів.

2. На робочій поверхні, злегка присипаної борошном, розкачайте пласт тіста.

3. Гострим ножем розрізати його на прямокутники.

4. У центр кожного викладіть сир і щільно заліпити краю.

5. У невеликій мисці збийте жовток.

6. Деко для запікання застеліть пергаментом і викладіть туди зліплені пірожочкі.

7. Змастіть верх збитим жовтком. Якщо під рукою є кунжут, присипте трохи зверху.

8. Надішліть деко в духовку. Запікайте пиріжки з сиром сулугуні в домашніх умовах близько 15-20 хвилин до рум'яності.

Подавайте їх до сніданку, до чаю або візьміть з собою на природу, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти