Пиріжки з сиром сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться спекти щось просте і швидке в якості перекусу цей рецепт приготування пиріжків з сиром сулугуні буде справжньою знахідкою. Ситно, апетитно і без особливого клопоту.
Опис приготування:
Це надзвичайно простий варіант, як приготувати пиріжки з сиром сулугуні з листкового тіста. Він особливо припаде до смаку зайнятим господаркам.
1. Отже, для початку включіть її і поставте її розігріватися до 180-190 градусів.
2. На робочій поверхні, злегка присипаної борошном, розкачайте пласт тіста.
3. Гострим ножем розрізати його на прямокутники.
4. У центр кожного викладіть сир і щільно заліпити краю.
5. У невеликій мисці збийте жовток.
6. Деко для запікання застеліть пергаментом і викладіть туди зліплені пірожочкі.
7. Змастіть верх збитим жовтком. Якщо під рукою є кунжут, присипте трохи зверху.
8. Надішліть деко в духовку. Запікайте пиріжки з сиром сулугуні в домашніх умовах близько 15-20 хвилин до рум'яності.
Подавайте їх до сніданку, до чаю або візьміть з собою на природу, наприклад.
Смачного!
- Листкове тісто - 500 грам
- Добре - 250 грам
- Жовток - 1 штука
1. Отже, для початку включіть її і поставте її розігріватися до 180-190 градусів.
2. На робочій поверхні, злегка присипаної борошном, розкачайте пласт тіста.
3. Гострим ножем розрізати його на прямокутники.
4. У центр кожного викладіть сир і щільно заліпити краю.
5. У невеликій мисці збийте жовток.
6. Деко для запікання застеліть пергаментом і викладіть туди зліплені пірожочкі.
7. Змастіть верх збитим жовтком. Якщо під рукою є кунжут, присипте трохи зверху.
8. Надішліть деко в духовку. Запікайте пиріжки з сиром сулугуні в домашніх умовах близько 15-20 хвилин до рум'яності.
Подавайте їх до сніданку, до чаю або візьміть з собою на природу, наприклад.
Смачного!