Пиріжки з рибою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні пиріжки ви можете приготувати на обід або в дорогу, листкове тісто добре зберігається, а начинка смачною буде і в гарячому, і в холодному вигляді. Рекомендую всім господиням рецепт пиріжків з рибою!
Для приготування пиріжків з рибою з листкового тіста раджу взяти бездріжджове тісто, не сильно шарувату, на упаковці зазвичай в таких випадках пишуть "з невеликим підйомом" . В якості начинки у мене була готова рибка, що не вимагає окремого приготування - копчена форель.
Також ви можете використовувати консерви (але не жирні і без рідини) або відварну рибу.
- Листкове тісто - 275 грам
- Цибуля - 1 штука
- Готова риба - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком

Для приготування пиріжків з рибою з листкового тіста я використовую вже готове тісто, яке без праці купую в будь-якому магазині. Його необхідно заздалегідь розморозити.
Рибку промийте і підготуйте.
Рибку промийте і підготуйте.

Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно поріжте. Можна натерти його на тертці.

Обсмажте цибулю на сковороді в олії рослинній до золотистого кольору.

Рибку розімніть вилкою, додайте до неї цибулю.

Два пласта тіста розкачати, формочкой приміряйте, скільки вийде у вас пиріжків. У мене в якості формочки були зірочки.

Викладіть начинку в середину намічених зірочок.

Змастіть інший пласт тесту водою, накрийте їм зверху акуратно тісто з начинкою. Потім виріжте зірочками наші майбутні пиріжки.

Обрізки тіста приберіть (до речі, з них ви можете зробити слойки або хмиз той же).
Скріпіть щільно краю зірочок, щоб вони потім не розійшлися.
Скріпіть щільно краю зірочок, щоб вони потім не розійшлися.

Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
Викладіть пиріжки на деко, застелене пергаментом.
Випікайте хвилин 15-20. До рум'яного кольору.
Викладіть пиріжки на деко, застелене пергаментом.
Випікайте хвилин 15-20. До рум'яного кольору.

Готові пиріжки з рибою з листкового тіста дуже добре подавати зі сметаною.

Смачного!