Рецепт Пиріжки з легкими фото

Пиріжки з легкими
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Субпродукти, Легке
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пиріжки

Одного разу приготував ці чудові пиріжки, ви неодмінно повернетеся до них знову і знову. Начинка з яловичих легенів виходить ситної і смачної, а тісто легким і повітряним. Обов'язково спробуйте!

До вашої уваги простий рецепт приготування пиріжків з легких. Для того щоб начинка вийшла соковитою, потрібно не переварити і не пересмажити легкі. Найкраще буде, якщо легкі залишаться злегка недовареними і недожаренного, ніж навпаки. До столу подавайте в гарячому вигляді. Хай щастить!

  • Борошно - 800 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 15 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Яловичі легкі - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пиріжки з легкими - фото крок 1
Легкі ріжемо на великі шматочки, видаляємо всі зайві частини.
пиріжки з легкими - фото крок 2
У велику каструлю влийте воду і доведіть до кипіння. У киплячу воду опустіть легкі, варите 5-7 хвилин.
пиріжки з легкими - фото крок 3
Коли шматочки легенів поміняють колір, зливаємо вміст в друшляк і промиваємо проточною водою. Потім пропускаємо через м'ясорубку.
пиріжки з легкими - фото крок 4
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в рослинному маслі до прозорості.
пиріжки з легкими - фото крок 5
Додаємо фарш, смажимо ще 7-8 хвилин. Сіль і перець за смаком.
пиріжки з легкими - фото крок 6
З теплих продуктів готуємо безопарне дріжджове тісто. Гарненько замішуємо і залишаємо в теплому місці, для збільшення обсягу.
пиріжки з легкими - фото крок 7
Поверхня столу і руки змащуємо рослинним маслом. З невеликих шматочків тесту формуємо пиріжки, наповнюючи їх фаршем.
пиріжки з легкими - фото крок 8
Обсмажуємо пиріжки на рослинному маслі, до золотистої скоринки.
пиріжки з легкими - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти