Пиріжки з легкими
(покроковий рецепт з фото)
Одного разу приготував ці чудові пиріжки, ви неодмінно повернетеся до них знову і знову. Начинка з яловичих легенів виходить ситної і смачної, а тісто легким і повітряним. Обов'язково спробуйте!
До вашої уваги простий рецепт приготування пиріжків з легких. Для того щоб начинка вийшла соковитою, потрібно не переварити і не пересмажити легкі. Найкраще буде, якщо легкі залишаться злегка недовареними і недожаренного, ніж навпаки. До столу подавайте в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Борошно - 800 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 15 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Масло рослинне - За смаком
- Яловичі легкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Легкі ріжемо на великі шматочки, видаляємо всі зайві частини.
У велику каструлю влийте воду і доведіть до кипіння. У киплячу воду опустіть легкі, варите 5-7 хвилин.
Коли шматочки легенів поміняють колір, зливаємо вміст в друшляк і промиваємо проточною водою. Потім пропускаємо через м'ясорубку.
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в рослинному маслі до прозорості.
Додаємо фарш, смажимо ще 7-8 хвилин. Сіль і перець за смаком.
З теплих продуктів готуємо безопарне дріжджове тісто. Гарненько замішуємо і залишаємо в теплому місці, для збільшення обсягу.
Поверхня столу і руки змащуємо рослинним маслом. З невеликих шматочків тесту формуємо пиріжки, наповнюючи їх фаршем.
Обсмажуємо пиріжки на рослинному маслі, до золотистої скоринки.
Смачного!