Рецепт Струдель з легкими фото

Струдель з легкими
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ну хто не чув про австрійський струдель? Напевно всі знають цю знамениту випічку з різними начинками. Пропоную рецепт струделя з яловичим легким і овочами. Виходить дуже ситно і смачно!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування струделя з легкими. Готовому струдель дайте трохи охолонути, потім наріжте і подавайте до столу. Як гарнір відмінно підійде зелений салат, картопляне пюре або овочі, приготовані на пару. Гарного дня і вдалого приготування!

  • Яловиче легке - 400 грам (відварне)
  • Свинячий фарш - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Картопля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Печериці - 5 штук
  • Горох заморожений - 50 грам
  • Масло оливкове - За смаком
  • Розмарин - 4 штуки (гілочки)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Листкове тісто - 500 грам
струдель з легкими - фото крок 1
Духовку прогрійте, температура 180 градусів. Овочі промийте і почистіть, поріжте все кубиками.
струдель з легкими - фото крок 2
Обсмажте всі овочі на оливковій олії, додайте"голочки" розмарину і перемішайте.
струдель з легкими - фото крок 3
Обсмажуємо овочі близько 7-8 хвилин, до м'якості.
струдель з легкими - фото крок 4
Додайте заморожений горошок, продовжуйте обсмажувати ще кілька хвилин.
струдель з легкими - фото крок 5
Перекладіть овочі в миску, дайте їм охолонути.
струдель з легкими - фото крок 6
Відварене легке поріжте дрібними шматочками і пропустіть через м'ясорубку, потім змішайте зі свинячим фаршем. З'єднайте фарш з овочами, посолити і поперчити. Ретельно перемішайте руками.
струдель з легкими - фото крок 7
У склянку розбийте яйце, збийте його виделкою. Потім влийте до овочів з фарші і перемішайте.
струдель з легкими - фото крок 8
Присипте стіл борошном і розкачайте тісто в пласт, розміром з кухонний рушник.
струдель з легкими - фото крок 9
Викладіть начинку на край розкачане тісто, виходить щось схоже на довгу котлету.
струдель з легкими - фото крок 10
Краї тесту змастіть збитим яйцем.
струдель з легкими - фото крок 11
Загорніть котлету з легкого і овочів в тісто, краю надійно закріпіть.
струдель з легкими - фото крок 12
Викладіть струдель на деко, застелений пекарської папером, запікайте 40-45 хвилин, до красивого золотистого кольору.
струдель з легкими - фото крок 13
Смачного!