Пиріжки смажені з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки люблять все і дорослі і діти. Приготуйте цілу каструлю таких смачних пиріжків, і всі будуть дуже задоволені! Рецепт смажених пиріжків з повидлом - до ваших послуг.
Розповім вам класичний рецепт приготування пиріжків смажених з повидлом. Попередньо вам потрібно приготувати дріжджове тісто. Коли тісто готове, можна приступати до наших пиріжків. Готові пиріжки можна присипати цукровою пудрою. Нижче наведено покроковий рецепт приготування. Успіхів на кухні!
- Дріжджове тісто - 1 кілограм
- Повидло яблучне - 1 штука (баночка)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 100 грам
Присипте стіл борошном. Розділіть тісто на шматочки і викладіть їх окремо на кілька хвилин.
Тісто розкачати качалкою в тонкі коржі.
На кожен коржик викладіть по столовій ложці повидла.
Защипніть краю пиріжків і залиште їх на кілька хвилин.
Пиріжки обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії.
Готово! Смачного!