Пиріжки з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить смачну випічку? звичайно все! Ми розповімо вам простий рецепт приготування пиріжків з повидлом, які виходять дивно м'яким і ароматними.
1. Займемося приготуванням швидкого м'якого тесту. Беремо чашу, в якій будемо робити тісто. Туди виливаємо молоко і до молока додаємо цукор, сіль, рослинне масло і дріжджі, все ретельно перемішуємо. Просіваємо борошно і додаємо її до загальної маси. Вимішуємо тісто, викладаємо його в поліетиленовий пакетик і кладемо в холодильник на 2 годину, щоб підготувати тісто швидше можна покласти його в лід на 15 хвилин.
2. Обминали готове тісто, розгортаємо ковбаску і нарізаємо її шматочками, які в подальшому катаємо на маленькі коржі, з яких ми будемо ліпити пиріжки. Після цього в центр коржів викладаємо повидло і закриваємо наші пиріжки.
3. Дістаємо деко і змащуємо його рослинним маслом. Обмащуємо збитим яйцем, викладені на деко пиріжки. У розігріту до 200 градусів духовку відправляємо наші пиріжки для випікання в неї на 20-30 хвилин, поки не зарум'яняться. Витягуємо готові пиріжки і подаємо на стіл, гарячі вони особливо смачні! Рецепт приготування пиріжків з повидлом готовий!
- Борошно - 4 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для тесту, 2 ст. Ложки для змазування дека)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Товщиною Povidlo - За смаком
- Яйце - 1 штука
2. Обминали готове тісто, розгортаємо ковбаску і нарізаємо її шматочками, які в подальшому катаємо на маленькі коржі, з яких ми будемо ліпити пиріжки. Після цього в центр коржів викладаємо повидло і закриваємо наші пиріжки.
3. Дістаємо деко і змащуємо його рослинним маслом. Обмащуємо збитим яйцем, викладені на деко пиріжки. У розігріту до 200 градусів духовку відправляємо наші пиріжки для випікання в неї на 20-30 хвилин, поки не зарум'яняться. Витягуємо готові пиріжки і подаємо на стіл, гарячі вони особливо смачні! Рецепт приготування пиріжків з повидлом готовий!