Пиріжки з повидлом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати пиріжки, які їли в дитинстві? Приготуйте пиріжки з повидлом на сковороді, це просто і до того ж смачно, як і тоді в далекому дитинстві.
Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків з повидлом на сковороді. Для початку вам буде необхідно замісити тісто, змішавши яйце, молоко, борошно з цукром і сіллю, дріжджі. У вас вийде дріжджове тісто з яким тепер можна працювати. Нижче наведено покроковий рецепт приготування пиріжків з повидлом на сковороді.
- Яйце - 1 штука (для тіста)
- Борошно пшеничне - 250 грам (для тіста)
- Молоко - 250 мілілітрів (для тіста)
- Дріжджі - 11 грам (для тіста)
- Сіль - 1 За смаком (для тіста)
- Цукор - 1 За смаком
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Повидло яблучне - 550 грам
Готове тісто поставте на 1 годину в тепле місце. Через годину тісто готове для роботи.
Качалкою розкачати тісто на присипаному борошном столі, за допомогою горлечка банки виріжте однакові кружечки.
У кожен кружечок покладіть 1, 5 чайної ложки повидла.
В середині защіпніте.
Сформуйте майбутні пиріжки.
Підігрійте сковороду, додайте соняшникову олію. Обсмажте пиріжки на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
Готово! Смачного!