Рецепт Листкові пиріжки з повидлом фото

Листкові пиріжки з повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто , Фрукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжне розсипчасте тісто в поєднанні з повидлом - знайомий смак дитинства. Пропоную класичний рецепт листкових пиріжків з повидлом.

Опис приготування:

З готового листкового тіста приготувати пиріжки з повидлом дуже швидко. На випадок непроханих гостей або для дитини на такий випадок у мене завжди в морозилці є таке заморожене тісто.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Povidlo - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 20 грам
листкові пиріжки з повидлом - фото крок 1
1. Готове листкове тісто можна купити в будь-якому продуктовому магазині. Після розморожування, розкачайте його і наріжте пластами товщиною не більше 0, 5 см.
листкові пиріжки з повидлом - фото крок 2
2. Листкові пиріжки з повидлом в домашніх умовах - відмінний спосіб використовувати варення або повидло. На центр прямокутника покладіть начинку. Я люблю класти варення або густе повидло, а також свіжі фрукти.
листкові пиріжки з повидлом - фото крок 3
3. Загорніть тісто конвертиком, залишаючи начинку відкритої. Форму можна надати пиріжків будь-яку.
листкові пиріжки з повидлом - фото крок 4
4. Обов'язково змастіть краю яйцем і відправляйте в духовку на 15-20 хвилин.
листкові пиріжки з повидлом - фото крок 5
5. Я робила різної форми. За бажанням присипте слойки цукровою пудрою.

Схожі рецепти