Пиріжки «фон»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати надзвичайно смачні пиріжки з сирного тіста з начинкою із зелені. Готуються вони дуже просто, смажаться у великій кількості масла, але це не робить їх жирними, а навіть навпаки!
Для пиріжків "манзаро" знадобиться будь-яка зелень, можна навіть додати в неї зубчик часнику, якщо любите гостреньке. Я зробила пиріжки з петрушкою, але можна комбінувати зелень, зробити мікс різних видів. Отже, Давайте подивимося, як приготувати пиріжки "манзаро"!
- Сир - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2-3 склянок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (без гірки)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Зелень - 1 пучок (великий)
- Rafinirovannoe масло - 1 Склянка (для смаження)

Якщо сир сухий, то додайте два цілих яйця до нього, а якщо вологий - тільки жовтки яєць. Додайте сіль, перець, перемішайте ретельно, щоб не було грудочок.

Як тільки тісто перестане липнути до рук, його можна вважати готовим. Розділіть його на частини (кількість на ваш смак: чим більше шматочки, тим більшими будуть пиріжки).

Заліпіть пиріжок, як вареник або чебурек.

Перші пиріжки готові, дайте їм трохи охолонути - і подавайте теплими. Приємного!