Рецепт Пиріжки «фон» фото

Пиріжки «фон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Пропоную приготувати надзвичайно смачні пиріжки з сирного тіста з начинкою із зелені. Готуються вони дуже просто, смажаться у великій кількості масла, але це не робить їх жирними, а навіть навпаки!

Опис приготування:

Для пиріжків"Манзаро" знадобиться будь-яка зелень, можна навіть додати в неї зубчик часнику, якщо любите гостреньке. Я зробила пиріжки з петрушкою, але можна комбінувати зелень, зробити мікс різних видів. Отже, Давайте подивимося, як приготувати пиріжки"Манзаро" !

  • Сир - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2-3 склянок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (без гірки)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Зелень - 1 пучок (великий)
  • Rafinirovannoe масло - 1 Склянка (для смаження)
пироги
Підготуйте продукти. Кількість борошна може відрізнятись від мого, так як різна вологість сиру. Я вибрала дуже сухий сир, тому пішло 2 склянки повних з гіркою борошна.
пироги
Якщо сир сухий, то додайте два цілих яйця до нього, а якщо вологий - тільки жовтки яєць. Додайте сіль, перець, перемішайте ретельно, щоб не було грудочок.
пироги
Всипте борошно, змішану з розпушувачем. Замісити тісто.
пироги
Як тільки тісто перестане липнути до рук, його можна вважати готовим. Розділіть його на частини (кількість на ваш смак: чим більше шматочки, тим більшими будуть пиріжки).
пироги
Скачайте частини тесту в кульки. Кожна кулька розкачайте як для вареника, тільки товщина повинна бути приблизно 5-6 мм. Наповніть зеленню тісто.
пироги
Заліпіть пиріжок, як вареник або чебурек.
пироги
Розігрійте добре рафінована олія, обсмажте на повільному вогні пиріжки"Манзаро" до золотистої скоринки з обох сторін.
пироги
Перші пиріжки готові, дайте їм трохи охолонути - і подавайте теплими. Приємного!

Схожі рецепти