Пиріг з вівсянки без борошна і цукру
(покроковий рецепт з фото)
Корисно, ситно, смачно, вітамінно - ось, що можна сказати про це десерті з сухофруктами. Подивіться, як приготувати пиріг з вівсянки без борошна і цукру, це дієтичний варіант солодкої випічки.
Вітамінний десерт без борошна і цукру стане відмінною заміною пирога, ви навіть не помітите різниці! Сир, вівсянка і сухофрукти роблять таку випічку ситної, тому її можна використовувати і в якості перекусу. За бажанням додайте трохи горіхів, фініків або меду під час приготування, так пиріг буде солодше і ароматні. Смак вівсянки в готовій страві майже не відчувається, що стане секретом для ваших рідних і гостей. Крім того, такий торт може зберігається кілька днів, якщо загорнути його в пергаментний папір.
- Вівсянка - 200 грам
- Сир 5% - 200 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Кефір 2, 5% - 250 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
1. Сухофрукти промийте, злегка просушіть і наріжте невеликими шматочками. У мисці змішайте вівсянку, кефір, яйце і сир, розімнуться виделкою.
2. Погасіть соду оцтом і додайте до основи. Перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб вівсянка набухла. Додайте сухофрукти і перемішайте. Форму діаметром 20 см застеліть пергаментів, викладіть в неї масу з вівсянки.
3. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Дайте пирогу повністю охолонути, після чого вийміть його з форми. Смачного!