Рецепт Пиріг з вишнею фото

Пиріг з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Вишня
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Пиріг з вишнею це дуже-дуже смачно! солодкий, соковитий, ароматний пиріг з вишнею буде хітом вашого обіду або вечері. Головне, що рецепт пирога з вишнею дуже варіативний - можна експериментувати.

Пиріг з вишнею можна приготувати з будь-якого купленого в магазині або приготованого самостійно тесту. Самий мій улюблений варіант пирога з вишнею - з дріжджовим тестом. Коли тісто піднімається, вишеньки як би провалюються в нього. Тісто має бути здобним і солодким. Крохмаль не дає соку вишні занадто розтікатися і виходить дуже приємний густий сиропчик. Для мене пиріг з вишнею п- росто улюблені ласощі. Він у мене чудово виходить навіть із замороженою вишнею. Екстракт мигдалю ідеально поєднується з вишнею, але якщо його немає - не страшно - пиріг з вишнею все одно буде смачним. Дуже рекомендую освоїти цей прекрасний рецепт! Успіхів і приємного апетиту!

  • Тісто - 350-400 грам
  • Вишня - 2-2, 5 склянки
  • Цукор - 100 грам
  • Крохмаль - 13 склянок
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - За смаком
  • Екстракт мигдалю - 1 Ст. Ложка
пиріг з вишнею - фото крок 1
Форму змастити і викласти тонким шаром тіста.
пиріг з вишнею - фото крок 2
Вишню змішати з цукром і крохмалем.
пиріг з вишнею - фото крок 3
Влити екстракт мигдалю і ванілін.
пиріг з вишнею - фото крок 4
Вишні викласти в форму, зверху викласти тонкі шматочки масла.
пиріг з вишнею - фото крок 5
Зверху накрити тонким шаром тіста, Формочкою зробити виїмки, змастити пиріг яйцем.
пиріг з вишнею - фото крок 6
Пиріг посипати цукром і випікати близько години при 190 градусах, поки кірка не стане коричневою, а начинка ігристою. Смачного!

Схожі рецепти