Пиріг з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з вишнею це дуже-дуже смачно! солодкий, соковитий, ароматний пиріг з вишнею буде хітом вашого обіду або вечері. Головне, що рецепт пирога з вишнею дуже варіативний - можна експериментувати.
Пиріг з вишнею можна приготувати з будь-якого купленого в магазині або приготованого самостійно тесту. Самий мій улюблений варіант пирога з вишнею - з дріжджовим тестом. Коли тісто піднімається, вишеньки як би провалюються в нього. Тісто має бути здобним і солодким. Крохмаль не дає соку вишні занадто розтікатися і виходить дуже приємний густий сиропчик. Для мене пиріг з вишнею п- росто улюблені ласощі. Він у мене чудово виходить навіть із замороженою вишнею. Екстракт мигдалю ідеально поєднується з вишнею, але якщо його немає - не страшно - пиріг з вишнею все одно буде смачним. Дуже рекомендую освоїти цей прекрасний рецепт! Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто - 350-400 грам
- Вишня - 2-2, 5 склянки
- Цукор - 100 грам
- Крохмаль - 13 склянок
- Вершкове масло - 70 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком
- Екстракт мигдалю - 1 Ст. Ложка





