Пиріг з кислими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати пиріг з кислими яблуками - смачний, і, що називаетсч, класичний рецепт. У ньому немає нічого зайвого, та й взагалі інгредієнтів мало і вони всі доступні. Готується легко!
Цей пиріг з кислими яблуками в домашніх словиях готується легко і незмінно получаетса смачним. Головна його відмінність від класичної шарлотки - це сік лимона, який змушує смак звичного всім пирога змінитися до невпізнання! В результаті отримаєте пиріг смачний і ароматний, вам дуже сподобається!
- Яйця - 4 штуки
- Яблука кислих сортів - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Лимон - 1 штука (сік однієї половинки - для взбризгіванія яблук, сік другої половинки - для тіста. )
1. Яблука миємо, нарізаємо брусочками або скибочками. Якщо хочете особливо ніжний пиріг - посрезав скоринки. Якщо яблука недостатньо кислі побризкайте лимонним соком.
2. Яйця збиваємо міксером, поки маса не стане білою і не збільшиться в об'ємі в кілька разів. Потім додамо цукор, розпушувач і борошно. Сюди ж - лимонний сік. Ще раз змішаємо і тісто виливаємо поверх яблук.
3. Розрівняти тісто, прикрасимо і відправимо запікатися в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо 40-50 хвилин.
4. От і все! нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку і подаємо!