Рецепт Пиріг з кислими яблуками фото

Пиріг з кислими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Яйця
Пісні страви
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Пироги, Кисле

Розповім, як приготувати пиріг з кислими яблуками - смачний, і, що називаетсч, класичний рецепт. У ньому немає нічого зайвого, та й взагалі інгредієнтів мало і вони всі доступні. Готується легко!

Цей пиріг з кислими яблуками в домашніх словиях готується легко і незмінно получаетса смачним. Головна його відмінність від класичної шарлотки - це сік лимона, який змушує смак звичного всім пирога змінитися до невпізнання! В результаті отримаєте пиріг смачний і ароматний, вам дуже сподобається!

  • Яйця - 4 штуки
  • Яблука кислих сортів - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 0.5 чайних ложки
  • Лимон - 1 штука (сік однієї половинки - для взбризгіванія яблук, сік другої половинки - для тіста. )
пиріг з кислими яблуками - фото крок 1
1. Яблука миємо, нарізаємо брусочками або скибочками. Якщо хочете особливо ніжний пиріг - посрезав скоринки. Якщо яблука недостатньо кислі побризкайте лимонним соком.
пиріг з кислими яблуками - фото крок 2
2. Яйця збиваємо міксером, поки маса не стане білою і не збільшиться в об'ємі в кілька разів. Потім додамо цукор, розпушувач і борошно. Сюди ж - лимонний сік. Ще раз змішаємо і тісто виливаємо поверх яблук.
пиріг з кислими яблуками - фото крок 3
3. Розрівняти тісто, прикрасимо і відправимо запікатися в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо 40-50 хвилин.
пиріг з кислими яблуками - фото крок 4
4. От і все! нарізаємо шматочками, викладаємо на тарілку і подаємо!

Схожі рецепти