Рецепт Пиріг з капустою з дріжджового тіста фото

Пиріг з капустою з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Капуста - універсальний овоч. З неї можна приготувати і перше блюдо, і друге. Капусту квасять, додають сіль, використовують в салатах і випічці. Начинка з капусти - найбільш вдячна: доступна, не дорога!

Опис приготування:

При приготуванні пиріг можна його трохи змінити, тим самим здешевив його вартість. Збийте в мисці 1-2 яйця з 3-4 ст. Ложками молока. Масу вилийте зверху, рівномірно на капусту. Після запікання смак пирога не зміниться і підміну ніхто не помітить. В даному випадку сир можна не використовувати. Розповідаю, як приготувати пиріг з капустою з дріжджового тіста.

  • Тісто дріжджове здобне - 400 грам
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Болгарський перець - 3 штуки (у мене заморожений)
  • Сіль, перець - За смаком
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 1
Для приготування пирога візьміть дріжджове тісто. Можна взяти тісто для піци або звичайне здобне.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 2
Білокачанну капусту наріжте тонкими смужками.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте капусту НЕ невеликому вогні до м'якості і ледь помітного рум'янцю. При обсмажуванні можна підлити трішки водички, щоб капуста швидше дійшла. Скільки води? близько 3-4 ст. Ложок.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 4
Коли капуста буде майже готова, наріжте болгарський перець, додайте його до капусти. Гасіть все разом.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 5
Готове дріжджове тісто розкачати тонким шаром.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 6
Перенесіть в форму для запікання і акуратно розрівняйте.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 7
Načinku сіль, поперчіть і, якщо вона вже готова, зніміть з вогню. Тепер дайте їй трохи охолонути, переклавши в мисочку. Остигнула начинку викладіть зверху на тісто.
пиріг з капустою з дріжджового тіста - фото крок 8
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його зверху на начинку з капусти. Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте пиріг в духовці, поки він не стане рум'яним (30-40 хвилин).

Схожі рецепти