Пиріг з капустою з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Капуста - універсальний овоч. З неї можна приготувати і перше блюдо, і друге. Капусту квасять, додають сіль, використовують в салатах і випічці. Начинка з капусти - найбільш вдячна: доступна, не дорога!
При приготуванні пиріг можна його трохи змінити, тим самим здешевив його вартість. Збийте в мисці 1-2 яйця з 3-4 ст. Ложками молока. Масу вилийте зверху, рівномірно на капусту. Після запікання смак пирога не зміниться і підміну ніхто не помітить. В даному випадку сир можна не використовувати. Розповідаю, як приготувати пиріг з капустою з дріжджового тіста.
- Тісто дріжджове здобне - 400 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Болгарський перець - 3 штуки (у мене заморожений)
- Сіль, перець - За смаком
Для приготування пирога візьміть дріжджове тісто. Можна взяти тісто для піци або звичайне здобне.
Білокачанну капусту наріжте тонкими смужками.
На рослинному маслі обсмажте капусту НЕ невеликому вогні до м'якості і ледь помітного рум'янцю. При обсмажуванні можна підлити трішки водички, щоб капуста швидше дійшла. Скільки води? близько 3-4 ст. Ложок.
Коли капуста буде майже готова, наріжте болгарський перець, додайте його до капусти. Гасіть все разом.
Готове дріжджове тісто розкачати тонким шаром.
Перенесіть в форму для запікання і акуратно розрівняйте.
Načinku сіль, поперчіть і, якщо вона вже готова, зніміть з вогню. Тепер дайте їй трохи охолонути, переклавши в мисочку. Остигнула начинку викладіть зверху на тісто.
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його зверху на начинку з капусти. Розігрійте духовку до 180 градусів, запікайте пиріг в духовці, поки він не стане рум'яним (30-40 хвилин).