Пиріжки з капустою з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную гарний, легкий в приготуванні і простий рецепт приготування пиріжків з капустою з дріжджового тіста. Впевнена, що він вам сподобається: смачне і ситне виходить страва!
Розповім вам, як приготувати пиріжки з капустою з дріжджового тіста. Виходить ніжна, ситна і дуже смачна випічка, ви залишитеся задоволені! Цей рецепт мені дістався ще від бабусі, а вже вона-то знала толк в пиріжках! Рекомендую і вам спробувати, смачно дуже!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 25 грам
- Маргарин - 150 грам
- Борошно - 3.5 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Капуста - 0.5 штуки (середніх розмірів)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця - 3 штуки
1. Спочатку зробимо тісто. У теплому молоці розведемо дріжджі і цукор.
2. Потім сюди ж додайте сіль, розм'якшений маргарин і борошно. Вимішуємо однорідне тісто і даємо йому настоятися в теплому сухому місці два години.
3. Тим часом саме зручно зробити начинку. Дрібно шаткуємо цибулю і капусту, додамо відварені і подрібнені яйця. На вершковому маслі млоїмо капусту разом зі спеціями, щоб вона стала м'якою. Далі змішаємо всі інгредієнти і ще пару хвилин потім.
4. Коли тісто підніметься, розкачати його, зробимо невеликі коржі і в кожну викладемо начинку. Клей кінець, смажена верх пиріжків збитим білком. Відправляємо їх запікатися в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин.
5. Як тільки вони стануть рум'яними і красивими, пиріжки готові!