Рецепт Пиріг з цибулею і яйцем фото

Пиріг з цибулею і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Яйця , Листкове тісто , Цибуля , Бекон , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Страви, які приготовлені з мінімальними зусиллями, це мій максимум протягом робочого тижня, щоб не перевантажувати себе. Поділюся смачним рецептом, як приготувати пиріг з цибулею і яйцем.

Опис приготування:

Основа пирога - це листкове тісто, а ось заповнити його можна чим завгодно. Ви можете використовувати будь-яку зелень, в тому числі сушені трави. Тісто можна зробити самостійно або купити готове, в цьому рецепті це не настільки важливо. Пиріг потрібно подавати тільки після охолодження, щоб начинка добре трималася, але зробити це буде складно, адже він так апетитно пахне на весь будинок.

  • Яйця - 8 штук
  • Бекон - 100 грам
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Курячий жовток - 1 штука
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Листкове тісто - 400 грам
1
Розділити тісто 2 частини (одна більша за іншу). Більшу частину розкачати в пласт, який буде трохи більше вашої форми. Покладіть в неї тісто і сформуйте бортики.
2
Відваріть яйця і остудіть, потім нарубати невеликими кубиками. Вимийте і подрібніть зелену цибулю, наріжте невеликими шматочками бекон.
3
Викладіть нижнім шаром половину бекону, потім - половину зеленої цибулі, додайте всі яйця і посоліть їх трохи, потім - знову шар цибулі і бекону.
4
Розкачайте другий пласт тесту, покладіть його поверх начинки і закріпіть краю. Змішайте жовток з водою і змастіть верхівку. Гострим ножем зробіть глибокі надрізи.
5
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 45 хвилин. Готовий пиріг остудіть і нарізуйте шматочками.

Схожі рецепти