Пиріг з цибулею і яйцем на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний пиріг з продуктів, які знайдуться на будь-якій кухні. Готувати дуже просто і швидко. Рецепт спеціально для вас!
Ситний пиріг на обід. Замісити тісто з кефіру, вершкового масла, борошна і солі. Дайте йому трохи постояти в холодильнику. Потім розділіть на дві частини і розкачати коржі. Один з них помістіть в форму. Викладіть начинку з пасированого лука і відварених яєць. Зверху розкладіть шматочки вершкового масла і накрийте другим коржем. Кінець кліпу тест, проколіть виделкою і випікайте в духовці протягом 40 хвилин. Відразу можна подати на стіл. Смачного!
- Борошно - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Яйця - 5 штук
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кефір - 200 мілілітрів
Розм'якшене вершкове масло змішайте з кефіром. Додайте соду, сіль і борошно, добре замісити тісто і приберіть його на півгодини в холодильник.
Відваріть яйця. Поріжте їх. Подрібніть цибулю. Лук пасеруйте на вершковому маслі протягом 7-10 хвилин. Потім змішайте його з яйцями, додайте сіль і перець за смаком.
Розділіть тісто на дві частини і розкачайте їх в коржі. Один з них покладіть на змащене деко, зверху викладіть начинку.
На начинку покладіть порізане тонкими пластинками вершкове масло і накрийте все другим коржем. Кінець кліпу тест, зробіть кілька проколів по поверхні за допомогою вилки. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте пиріг протягом 40 хвилин. Відразу можна подати на стіл.