Оладки з цибулею і яйцем на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Любіть ситні сніданки на швидку руку? Тут я розповім вам, як приготувати млинці з цибулею і яйцем на кефірі. Всього 20 хвилин - і ви зможете нагодувати всю сім'ю соковитими і ніжними оладками.
У оладки за смаком можна додавати і іншу зелень - кріп або петрушку. Також в тісто можна додати чорний мелений перець. Соду з оцтом можна замінити розпушувачем.
До таких оладок чудово підходить грибний соус або ж сметана, змішана з подрібненим часником і кропом.
- Кефір - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 8 Ст. Ложок
- Куряче яйце - 3 штуки(2 відварених круто і 1 сире)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (для смаження)
Два курячих яйця поставте варитися на 8 хвилин. Тим часом приготуйте тісто. Змішайте сире яйце, кефір і додайте сіль. Все добре перемішайте, а потім поступово введіть борошно, погасіть соду оцтом. Тісто має вийти за консистенцією як сметана.
Відварені круто яйця відправте на кілька секунд під холодну воду. Потім очистіть їх і дрібно наріжте. Так само наріжте стебла зеленої цибулі. Надішліть яйця з цибулею в тісто і перемішайте.
Сковороду добре розігрійте, налийте на неї рослинне масло. За допомогою столової ложки налийте тісто на сковороду, формуючи невеликі круглі оладки. Встановіть середній вогонь.
Обсмажуйте оладки по 1 хвилині на кожній стороні. У міру необхідності підливайте в сковороду олію. Оладки подавайте до столу гарячими разом з густою сметаною.