Оладки на кефірі з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Такі оладки чудово підійдуть до супу або бульйону замість хліба. Використовуйте жирний і густий кефір, тоді оладки будуть пишними і м'якими. Спробуйте приготувати такі оладки, здивуєте близьких!
Для оладок потрібно приготувати тісто содове на кефірі. Виходять вони просто неймовірно пишними і, звичайно ж, апетитними. Розповідаю, як приготувати млинці на кефірі з зеленою цибулею. Все геніальне просто!
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Зелена цибуля перо - 1 пучок
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок(3 ст.Л в тісто, інше для смаження)
Підготуйте продукти для оладок. Масло для смаження візьміть рафінована. Зелена цибуля вимийте і висушіть.
Зелена цибуля (перо) поріжте дрібно. Залиште поки. Кількість зеленої цибулі за бажанням, можна пучок подвоїти.
Візьміть глибоку тару для змішування продуктів. З'єднайте в ній кефір з сіллю, яйцями і рослинним маслом.
Всипати частинами борошно з содою. Віночком перемішуйте тісто, щоб попередити утворення грудочок.
В процесі введіть в тісто зелена цибуля.
Тісто для оладок готове. Воно повинно вийти досить щільним через високої жирності кефіру.
На сковороду налийте трохи олії, розігрійте його. Столовою ложкою викладайте тісто на сковороду і обсмажуйте до скоринки.
Переверніть і обсмажте з іншого боку. Оладки добре піднімаються, тому враховуйте відстань між ними.