Оладки з цибулею на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт присвячується всім любителям млинчиків і оладок. Дані оладки готуються на основі кефіру з додаванням зеленої цибулі, що надає якусь родзинку страві. Рекомендую готувати на сніданок / полуденок.
Приготуємо оладки з цибулею на кефірі в домашніх умовах. Змішайте соду з кефіром, потім додайте борошно, сіль і яйце. Перемішайте все до однорідності, додайте подрібнену цибулю. Готове тісто викладаємо порціями на сковороду. Обсмажуємо оладки з двох сторін до красивого золотистого кольору. Готові оладки прекрасно поєднуються зі сметаною. Хай щастить!
- Кефір - 200 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
Промиваємо і подрібнюємо зелена цибуля.
Засипте соду в кефір, перемішайте.
Додайте яйце, сіль і борошно. Перемішайте масу до однорідності.
Додаємо в тісто зелена цибуля, ще раз добре перемішуємо.
Розігрійте на сковороді рослинне масло, ложкою викладаємо оладки і обсмажуємо їх з двох сторін до красивого золотистого кольору.
Блюдо подається до столу зі сметаною. Смачного!