Оладки з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Смачні оладки з луком ідеально підходять до перших і других страв або подаються як самостійне блюдо зі сметаною або соусом. Вони ніколи не набридають і завжди виходять пишними і ароматними.
Готувати оладки з луком не важче, , ніж звичайні. Але такі оладки сподобаються вам своїм незвичайним смаком і ароматом. А ще вони виходять пишними, ситними і дуже смачними. Рецепт приготування оладок з цибулею простий, з цим впорається навіть початківець кулінар. Подавати оладки з цибулею можна просто з улюбленим соусом або сметаною або ж до перших і других страв замість хліба.
- Кефір - 200 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
У невелику, але глибоку ємність виливаємо кефір і додаємо сіль і соду. Добре перемішуємо і залишаємо хвилин на 10.
Потім додаємо яйце і добре перемішуємо вінчиком.
Далі додаємо просіяне борошно і акуратно перемішуємо до однорідної маси.
Чистий і висушений зелений лук дрібно нарізаємо, додаємо в тісто і перемішуємо.
У сковороді розігріваємо олію і викладаємо тісто ложкою. Смажимо оладки до рум'яного кольору з обох сторін.
Готові оладки з цибулею викладіть на серветку, щоб вбрався весь зайвий жир. Потім їх можна подавати на стіл.